GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester United - Liverpool: Evită „diavolii” un start de coșmar chiar pe Teatrul Viselor? Cum poți obține un pariu gratuit de 5 lei pentru meciul zilei din Premier League

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2022 23:53 / Actualizat luni, 22 august 2022 19:13

Manchester United - Liverpool e derby-ul care închide etapa a 3-a din Premier League! Super-confruntarea de pe Old Trafford o prinde pe United într-un moment de minim istoric, cu două înfrângeri în primele două etape ale noului sezon.

La capitolul imagine, Manchester United a dat o lovitură importantă! Transferul lui Casemiro de la Real Madrid i-a entuziasmat pe fanii „diavolilor”, dar brazilianul nu va fi pe teren în derby-ul cu Liverpool. Astfel, Erik Ten Hag trebuie să găsească o cale prin care să stopeze eșecurile rușinoase din fața „cormoranilor”.

Jurgen Klopp a transformat-o pe Liverpool într-un coșmar pentru United, în special în sezonul trecut. Salah și compania au câștigat cu 5-0 deplasarea de pe Old Trafford, în timp ce acasă, pe Anfield, s-au impus cu 4-0. Mergând o deplasare mai în spate, Liverpool câștiga, în 2021, cu 4-2, pe arena lui United. Așadar, 13 goluri date de Liverpool în ultimele 3 meciuri directe cu Manchester United.

Unica veste îmbucurătoare pentru United e rezultatul meciului din pregătire. În această vară, Man. United și Liverpool s-au întâlnit într-o partidă amicală, iar băieții din Manchester au câștigat cu 4-0, profitând de faptul că Klopp a utilizat, în special în prima repriză, o echipă cu multe rezerve, titularii obișnuiți intrând pe final de meci. Pariorii pot profita de super duelul dintre Manchester United și Liverpool, un bookmaker important oferind un pariu combinat în valoare de 5 lei (detalii AICI)!

  • Lindelof, Martial (accidentați) și Casemiro (fără permis de muncă momentan) sunt absențele lui United;
  • 7 absenți are Jurgen Klopp pentru derby-ul cu United: Nunez (suspendat), Jota, Konate, Jones, Chamberlain, Matip și Thiago (accidentați);
  • Din 2018 n-a mai câștigat United în fața lui Liverpool în campionat (2-1);
  • Cristiano Ronaldo va fi titular în atacul diavolilor, asta chiar dacă se vorbește tot mai des de un transfer la Borussia Dortmund.

Așadar, la o casă de pariuri, partida dintre Manchester United și Liverpool vine cu un bonus atractiv. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, iar bonusul va fi activat doar pentru un pariu combinat! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează