GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Maraton de fotbal pe Betano în Liga 3! Pariază pe toate duelurile celui de-al treilea eșalon

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 16:20 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 16:20

Nu mai puțin de 46 de partide se vor disputa în toate cele zece serii ale Ligii a 3-a în acest sfârșit de săptămână. Bătălia pentru promovare în al doilea eșalon se trăiește la Cote Maxime cu BetCombo (pre-meci și LIVE), zeci de opțiuni de pariere pe meci și retrageri în maximum 3 ore pe Betano!

Pandurii Târgu Jiu, Jiul Petroșani, Ceahlăul Piatra Neamț, Foresta Suceava sau Oțelul Galați se află printre echipele de tradiție care luptă în acest an pentru promovarea în Liga Secundă și în final, pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Rapid II - FCSB II, derby-ul rundei 

Seria a IV-a a adus împreună sateliții mai multor echipe care joacă în prima ligă. FCSB, Dinamo, Rapid, FC Argeș și Academica Clinceni au reprezentante în această serie. După eșecul împotriva celor de la Dinamo II din etapa trecută, FCSB II va merge de data aceasta pe terenul locului patru, Rapid II. Giuleștenii au două succese la rând în campionat și vor pleca cu prima șansă în partida de vineri. De cealaltă parte, roș-albaștrii au un început de stagiune nefavorabil și ocupă ultima poziție în clasament, fără să fi câștigat vreo partidă până în acest moment. 

Bucureștenii de la Progresul Spartac sunt în acest moment liderii Seriei a IV-a și au prima șansă la accederea în barajul pentru promovarea în Liga Secundă. Aceștia au câștigat un meci important pentru consolidarea primei poziții, etapa trecută cu CS Tunari. Ilfovenii se aflau la acel moment pe poziția a doua, la un singur punct distanță de Progresul.

CA Oradea - Minaur Baia Mare, duel pentru locul doi

Băimărenii pregătiți de Ciprian Danciu au un obiectiv clar în acest sezon - promovarea în eșalonul secund. Aceștia au izbutit să se califice și în optimile Cupei, iar alături de CSO Filiași, sunt singurii reprezentanți ai Ligii a 3-a în această fază a competiției. În campionat, Minaur a înregistrat prima înfrângere stagională în meciul din etapa trecută împotriva celor de la Băile Felix pierzând astfel prima poziție în favoarea acestora. Urmează o altă partidă importantă pentru băimăreni, de data aceasta cu CA Oradea, formație ce se află pe locul al treilea în clasamentul Seriei a X-a la doar două puncte în spatele lor.

Lotus Băile Felix, CA Oradea și Minaur Baia Mare formează așadar tridentul care va lupta pentru baraj în Seria a X-a, acestea fiind despărțite de patru puncte după șapte runde disputate. Dintre acestea, doar pentru liderii de la Băile Felix ar fi o premieră prezența în Liga Secundă în sezonul următor.

CONFIRMĂ-ȚI STATUTUL DE PARIOR ADEVĂRAT PE BETFRIENDS

Începe weekend-ul, iar pe Betano, sportul se trăiește la Cote Maxime cu Streaming LIVE, BetCombo (pre-meci și LIVE), Cote cu Marjă 0%, mii de opțiuni de pariere și retrageri în maximum 3 ore! Mai mult, dacă pronosticul tău nu se află în ofertă, poți oricând să apelezi la funcția “Cere un Pariu”, unică în România. Nu rata startul și profită de multitudinea opțiunilor de pariere pentru bilete tale, dar și mai multe șanse să te afirmi în grupul tău de prieteni de pe BetFriends.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează