GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Marele Seedorf pune umărul pentru cluburile amatoare > Olandezul susține startup-ul italian Golee, care caută finanțare prin platforma românească SeedBlink

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 09:42 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 09:57

Fostul mare fotbalist Clarence Seedorf, care a jucat la Ajax, AC Milan, Inter și Real Madrid, este acum implicat într-un demers ce poate ajuta o mulțime de cluburi amatoare. 

Olandezul e consilierul start-up-ului Golee, cel ce a dezvoltat o platformă foarte interesantă pentru digitalizarea cluburilor de sport amator. Despre ce e vorba, mai exact? Despre un sistem de management integrat și accesibil pentru toate activitățile administrativ-financiare. Soluția oferită de startup-ul italian este potrivită oricărui club sportiv, fiind singurul canal digital conectat direct la întregulecosistem sportiv. 

Compania a fost lansată în 2018 de către co-fondatorii Tommaso Guerra și Biancardi Felice, amândoi cu experiență vastă în sport, iar în prezent, echipa este formată din foști fotbaliști și experți în sport.

Acum, echipa Golee îl are alături și pe fostul superstar al fotbalului Clarence Seedorf, în calitate de consilier instituțional

Seedorf a fost un jucător uriaș! De altfel, e singurul din istorie care a câștigat Liga Campionilor cu 3 cluburi diferite. El sprijină ac echipa Golee în dezvoltarea parteneriatelor la nivel instituțional cu cluburi și federații de fotbal.

Compania ridică acum o rundă de investiție pre-Serie A, pentru a susţine extinderea de la fotbal la multi-sport şi prezenţa în mai multe pieţe europene. Viziunea echipei este de a deveni cea mai mare bază de date pentru cluburile de sport amator, oferind oportunităţi pentru noi fluxuri de venituri şi canale de scouting, astfel afirmându-şi poziţia de lider global în industria sportului non-profesional.

Miercuri, 26 ianuarie, ora 18:00, are loc sesiunea online de pitch în care fondatorii companiei (Tommaso Guerra, Co-fondator & CEO și Felice Biancardi, Co-fondator & Președinte), alături de Clarence Seedorf, prezintă oportunitatea de investiție în Golee. Înregistrarea la sesiunea online de pitch este gratuită. 

Campania publică va demara pe platforma SeedBlink joi dimineață, 27 ianuarie, la ora 10:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează