GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Materiale și tipuri de treninguri pentru copii

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2023 18:19 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 18:23

De curând, comoditatea a devenit unul dintre cele mai importante, dacă nu chiar cel mai important aspect de care oamenii țin cont atunci când merg la cumpărături. Astfel, aceștia tind să aleagă un stil de îmbrăcăminte sport, mai relaxat. Hainele care se încadrează în acest stil sunt, de fel, treningurile, fiind o combinație utilă între comoditate și stil. Pentru ca și membrii mai mici ai familiei dumneavoastră să se poată bucura de confortul oferit de acestea, în rândurile ce urmează vă vom prezenta materialele preferate pe care părinții le aleg în treningurile pentru copii, precum și tipurile existente pe piață. 

Înainte de toate, trebuie să distingem între materialele existente la treningurile copiilor. Cele mai cunoscute sunt următoarele: jerseu – bumbac, fâș, și plușat - căptușit. Duritatea materialului, tipul și grosimea țesăturii sunt criteriile care îi ajută pe părinți să se orienteze, și de asemenea, pe copii să își exprime dorințele în materie de trening preferat. Să începem cu bumbacul.

Bumbacul este cel mai folosit material în țesăturile hainelor. Este un material sustenabil, neted și ușor, care oferă confort și flexibilitate în mișcare. Dacă asta este ceea ce căutați pentru copilul dumneavoastră, jerseul – bumbac este materialul potrivit. Un trening de copii făcut din acesta vă va lăsa prichindelul să se joace fără nicio grijă. Pe lângă purtarea în timpul liber, îl mai poate îmbrăca și la școală, la orele de educație fizică, unde efortul și libertatea sunt la ele acasă. Sau chiar și la o plimbare cu bicicleta cu prietenii prin parc. Posibilitățile sunt nemărginite.

Următorul material este fâșul. Fâșul este la fel de des întâlnit ca material de trening copii precum colegul de mai sus, însă acesta oferă și alte beneficii. Datorită materialului subțire la exterior și căptușit cu o plasă de pânză la interior, fâșul îi va ține de cald copilului dumneavostră și îl va feri de ploaie, fiind un material impermeabil. La treningurile de fâș se poate adăuga și o vestă, aceasta fiind utilă în drumețiile pe munte sau în tabere. Vestele de copii, având multe buzunare, îl vor ajuta pe micuțul familiei să aibă mereu tot ce îi trebuie la el, dar îi va da și un look la modă între prieteni.

Ultimul material preferat de părinți este cel plușat, sau căptușit. Acest material este printre cele mai fine, oferind tânărului în devenire un trening la care mulți râvnesc. Deși atrage privirile, plușul este un material greu de îngrijit. Nu este recomandat orelor de educație fizică, precum exemplele precedente. Dar dacă sunteți în căutarea celui mai confortabil material, aceasta este alegerea potrivită. Treningul plușat se poate purta fie la o petrecere în pijamale, acasă, la o pizza și o ciocolată caldă, fie într-o drumeție demnă de poze cu părinții. Trebuie numai să știți ce căutați și să vă hotărâți alături de cel mic.

După menționarea materialelor, merită să vă amintim și despre stilurile de treninguri existente pe piață. Având din nou confortul ca mantră, în lista de mai jos veți regăsi hainele care se încadrează în trendurile actuale.

1. Treninguri cu șnur.

Acestea au șnur fie în talie, fie la gleznă, și acordă o mai mare siguranță în purtare. Sunt recomandate la alergare, sporturi cu mingea, educație fizică sau plimbare, și dau un aspect activ.

2. Treninguri cu picior larg.

Acestea sunt, de obicei, mai pe placul domnișoarelor care caută să fie mereu în pas cu moda. Fiind un stil de pantalon mai special, treningul cu picior larg este recomandat plimbărilor și activităților în timpul liber, dar este potrivit și fotografiilor cu părinții sau amicii.

3. Treninguri simple.

Acestea nu au model, nu au broderii, ci sunt o simplă îmbinare de țesături pe culori. Oferă confort, ca și toate celelalte, și se potrivesc în garderoba casual a unui copil energic.

4. Treninguri cargo.

Treningurile cu buzunare, supranumite și cargo, sunt cele mai moderne alegeri pentru micuțul familiei. Sunt utile datorită multitudinii de buzunare, se potrivesc cu vestele de copii, pentru un look cool, și nu în ultimul rând, arată bine. Nu sunt chiar cele mai practice pentru efortul la ora de educație fizică, însă la drumeții, nu dau greș.

Acum că ați aflat mai multe despre varietatea treningurilor de copii, despre materiale și despre stiluri, sperâm să vă puteți orienta în continuare asupra celei mai bune alegeri. Nu uitați să cereți și părerea prichindelului, deoarece știm cu toții ce bucurie ne aduce zâmbetul și satisfacția lor.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează