GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Matrimoniale și întâlniri online în România

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 12:17 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 12:39

Căutarea partenerului a partenerei ideale s-a mutat de ceva vreme pe internet. Celebra rubrică de matrimoniale și întâlniri din paginile ziarelor cotidiene și a tabloidelor a evoluat, ce e drept, odată cu accesul românilor la tehnologie și internet.

Astfel rubricile de anunțuri de căutare a partenerului, a partenerei sau a aventurilor pasagere  s-au transformat în portaluri de dating și site-uri matrimoniale.  

Obiceiul de a căuta jumătatea sau o relație de ocazie este acum, la un click distanță.  Site-uri precum romeo24.live reușesc să îi aducă mai aproape pe partenerii. Totuși față anii trecuți când întâlnirile erau o loterie, acum lucrurile sunt mult mai evoluate și mai sigure. Portalurile existente pe piață fac o selecție amplă a participanților, întocmesc profile riguroase care cresc gradul de compatibilitate, oferă șansa membrilor de a se cunoaște înainte de desfășurarea întâlnirilor efective. Întregul proces este mult mai sigur, utilizatorii reușind să își atingă scopul său să își găsească partenerii/partenerele perfecte.

Cine accesează site-urile de matrimoniale și întâlniri online?

Portalurile precum romeo24.live sunt preferate de români de toate vârstele. Sunt utilizate de tineri și tinere care doresc să își descopere sexualitatea și să trăiască fanteziile ascunse fără a fii judecați, fără a intra în relații permanente pe care nu le doresc. Mulți tineri/tinere se simt confortabili singuri, însă vor să exploreze limitele sexuale, să descopere noutăți sau pur și simplu parteneri compatibili. 

O altă categorie de oameni care accesează și utilizează  astfel de portaluri sunt persoanele aflate în căutarea unui partener permanent. Astfel de persoane sunt singure, și fie doresc să treacă peste pașii incomozi și întâlnirile eșuate, fie nu au suficientă încredere în abilitățile personale. 

Site-urile de matrimoniale și întâlniri online sunt căutate și de persoanele antrenate în relații de durată, dar care din diferite motive nu reușesc să readucă pasiunea în cuplu și apelează la astfel de escapade pentru a trece peste momentele de incertitudine. 

Paginile cu întâlniri online sunt abordate și de cupluri care doresc să își diversifice viața intimă, vor să experimenteze situații noi și doresc să descopere parteneri cu pasiuni comune. Nu puține sunt cuplurile care au întețit flacăra iubirii prin integrarea terților sau a altor cupluri în dormitor.

Cât de sigure sunt întâlnirile online?

Când vine vorba de siguranță lucrurile sunt destul de clare! Starea de siguranță este mult mai ridicată fără de anii precedenți când singurele informații erau numărul de telefon și detaliile personale  furnizate de cei ce postau anunțurile. Portalurile de matrimoniale și dating online realizează profile complexe tuturor membrilor care se înscriu și care doresc să își cunoască partenerii prin această metodă. Sunt folosiți algoritmi de compatibilitate înainte ca utilizatorii să intre în conversații. Lucrurile se pot desfășura lent, confortabil sau rapid. Modul în care decurg întâlnirile depind doar de participanți. 

Informațiile personale sunt protejate de administratori site-urilor, conform legislației în vigoare, astfel este respectat dreptul la intimitate. 

Nu puțini sunt românii care utilizează site-urile de dating și matrimoniale pentru a descoperi aventura sau partenerul  ideal!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează