GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Maxbet.ro – ai un cadou garantat în Calendarul MaxAdvent

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 11:55 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 11:59

Pe MaxBet.ro, ne apropiem cu paşi repezi de cea mai frumoasă perioadă a anului, iar cadourile sunt nelipsite! La noi, Moș Crăciun vine mai devreme și mai des cu noul calendar MaxAdvent, unde, toți jucătorii își pot revendica zilnic un cadou exclusiv între 1 și 24 Decembrie! 

CADOURI ZILNICE ÎN MAXADVENT!

Nu ar trebui să ratezi această promoție, unde ai posibilitatea de a câștiga super premii, toate fiind la doar o depunere distanță! Tot ce ai de făcut este să ai un cont pe Maxbet.ro, iar de aici, lucrurile sunt simple. Mai jos, ai pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a intra în posesia cadourilor zilnice din MaxAdvent:

  • Intră în contul tău de jucător;
  • Deschide meniul din pagina principală;
  • Alege MaxAdvent din Meniu;
  • Apasă pe data corespunzătoare și vezi ce cadou ți-a lăsat Moșul;
  • Acceptă bonusul și urmează pașii afișați pe ecran;
  • Bucură-te de surpriză;
  • Repetă pasul în fiecare zi și descoperă cadoul tău, până pe 24 Decembrie.

Ce avem sub bradul Maxbet.ro? Totul! De la Bani Bonus sau Rotiri Gratuite la depunere, până la Rotiri Gratuite fără cerință de rulaj, dar și multe altele, așa că fii cu ochii pe Moș și descoperă ce alte surprize ți-a pregătit! Dar îți dă un indiciu - printre sloturile participante la MaxAdvent sunt și unele dintre cele mai populare din Cazino, precum: Power Hot, Fruits & Gold sau Cocktail Rush.

ÎNCĂ NU AI CONT PE MAXBET.RO?

Dacă nu ai cont, nicio problemă! Îți poți face unul în câteva minute și să dai startul aventurii tale pe Maxbet.ro cu pachetul de bun venit care îți dublează primele două depuneri, cu cele mai tari promoții, bonusuri, misiuni și turnee care așteaptă să te facă desemneze câștigător!

Nu uita să joci responsabil! Moș Crăciun e cu ochii pe tine. ;)

PETRECE CRĂCIUNUL PE MAXBET.RO

Dă un spin la unul dintre cele 2.700 sloturi disponibile și distrează-te în promoțiile și turneele săptămânale pregătite pentru tine. 

Descoperă noi sloturi săptămânal în Secțiunea Cazino, așează-te la masa preferată și simte atmosfera cazinourilor fizice din secțiunea de Live Cazino pentru mâna câștigătoare cu un bonus pe măsură sau vezi cum biletul este verde la Pariuri! Nu uita să îți revendici și bonusul oferit de MaxWheel pe site-ul sau aplicația Maxbet.ro!

Vezi toate știrile Maxbet

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează