GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

MaxBet.ro și Pragmatic Play dau startul la cadouri!

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2022 11:01 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 17:12

A venit iarna și nu știi ce cadou să îți faci? Venim noi cu soluția! Pregătește-ți cadourile de pus sub brad cu MaxBet.ro și Pragmatic Play! 

Am dat startul la PRAGMATIC CHRISTMAS GIVEAWAY unde, până pe 23 Decembrie poți câștiga premii personalizate de la unul dintre cei mai populari furnizori de sloturi sub forma unor pachete standard și premium. 

Tu alegi cum vrei să pui mâna pe ele: concursuri pe paginile noastre de Instagram și Facebook, turnee de sloturi, turnee live casino și Prize Drops!

Cum te înscrii la PRAGMATIC CHRISTMAS GIVEAWAY?

Tot ce trebuie să faci pentru înscrierea la giveaway este să intri pe site-ul sau aplicația MaxBet.ro pe pagina dedicată promoției. După aceea, joacă sloturile selectate și vezi cât de norocos ești.

Încă nu ai cont pe MaxBet.ro? Nicio problemă, promoția este disponibilă și pentru conturile nou create, așa că deschide-ți un cont și bucură-te de oferte speciale.

Cum ajungi pe lista Moșului de la Pragmatic Play?

Fii în top în turnee și vezi ce pui sub brad sau răspunde corect la întrebările de pe rețelele noastre sociale! În plus, orice spin poate declanșa un câștig în orice moment cu Prize Drops!

Învârte rolele preferate cu mii de simboluri speciale de la Pragmatic Play și simte emoția premiilor până pe 23 Decembrie!

Descarcă aplicația pentru Android sau iOS și descoperă selecția noastră de Sloturi, Pariuri, Live Cazino. În fiecare zi ai ceva de jucat și misiuni de îndeplinit. De la cele mai noi sloturi apărute până la cele mai populare, găsești oricând ceva pe gustul tău. 

De ce jucăm? Jucăm fiindcă merităm, iar tu meriți să fii parte din universul câștigurilor cu MaxBet.ro!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează