GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

MaxElectric: premii în valoare de 500.000 EURO

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 18:41 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 00:04

MaxBet.ro dă o grămadă de Tesla în doar 47 de zile! Toamna aceasta casinoul de top anunță jucătorii din România că pot lua parte la cea mai mare promoție, unde fondul de premiere este de 500.000 EURO! MaxElectric se desfășoară în intervalul 5 Septembrie – 22 Octombrie și oferă jucătorilor șansa de a câștiga una din cele 12 Tesla sau premii în bani cash. 

Cum pot intra în MaxElectric?

Promoția cazinoului este la îndemâna oricărui jucător. Indiferent de statusul tău de jucător, înscrierea se face apăsând butonul participă de pe site, iar dacă faci o depunere de minimum 50 RON primești automat 20 TICHETE cu care vei intra în tragerea la sorți unde poți câștiga mașina visurilor tare sau premii în bani cash. 

Dacă încă nu ai cont creat pe MaxBet.ro, primul pas constă în completarea formularului și înregistrarea pe site. Procesul de completare al datelor necesare pentru înregistrare durează mai puțin de un minut și doar prin acest mod vei putea fi eligibil să joci în promoția MaxElectric. La înregistrare poți face depunerea de minimum 50 RON care îți aduce cele 20 TICHETE în tragerea la sorți și de asemenea poți profita de Oferta de Bun Venit de 3.333 RON + 333 Rotiri Gratuite. 

Cum pot câștiga unul din premiile MaxElectric?

Toți jucătorii care au cont pe MaxBet.ro și au apăsat butonul participă de pe site sunt eligibili pentru a juca în promoția MaxElectric. Alege să joci de minimum 50 RON în Secțiunea Cazino sau Pariuri sau minimum 100 în Secțiunea Live Cazino și primești un tichet care va fi înscris la Marea Extragere. Cu cât ai mai multe tichete, cu atât ai mai multe șanse de câștig.

Care sunt premiile oferite în MaxElectric?

MaxBet.ro pune la bătaie premii în valoare de 500.000 EURO, oferind primilor 12 câștigători una dintre cele 12 Tesla în valoare de 40.000 EURO și următorilor 10 câștigători unul din cele 10 premii în bani cash in valoare de 2.000 EURO. 

Asigură-te că iei parte la cea mai tare promoție din toamna aceasta și joacă pentru cât mai multe tichete în MaxElectric. Începe aventura ACUM apăsând butonul participă de pe site, ca să scapi de-o grijă! Mașina visurilor tale e doar la un click distanță.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează