GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

MaxRoyale are premii MAXime

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2023 17:45 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 17:45

Pe MaxBet.ro încă mai poți profita de săptămânile rămase din Provocarea MaxRoyale! Campania care te aduce deasupra tuturor – cu premii la Alt Nivel continuă până la data de 25 Iunie 2023. Mai ai timp până Duminică să participi la Turneul Pragmatic, al treilea din cele 10. 

Tot ce ai de făcut este să accepți Provocarea MaxRoyale, să descoperi jocuri noi și la final să câștigi una dintre cele 5 experiențe VIP - o aventură cu elicopterul, pentru tine și doi prieteni apropiați, care se încheie cu o experiență de fine-dining.

Spune DA Provocării!

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în MaxRoyale este să apeși butonul PARTICIPĂ de pe pagina dedicată și să te asiguri că repeți pasul pentru fiecare turneu. 

Dacă nu ai cont pe MaxBet.ro, nu este nicio problemă! Provocarea și turneele sunt disponibile și pentru conturile nou create, așa că deschide-ți un cont, apoi, distrează-te la MAX cu sloturile preferate de la furnizori de top precum Wazdan, Synot sau Relax și mulți alții! Rulează și ocupă un loc cât mai bun în TOP cu fiecare pariu de 5 RON plasat.

Joci mai mult, câștigi mai mult

Urcă în clasamentul turneelor săptămânale pentru premii în valoare totală de 25.000 RON CASH + 20.000 ROTIRI GRATUITE, dar și două smartphone-uri de ultimă generație, printr-o extragere la finalul fiecărui turneu. Depășește competiția, acumulează cât mai multe puncte, și prinde chiar primul loc pentru premiul cel mare în valoare de 8.000 RON.

Surpriza MaxRoyale

Marea Extragere MaxRoyale de la sfârșitul campaniei îți poate aduce una din cele 5 experiențe VIP – o aventură cu elicopterul pentru tine și doi prieteni apropiați, la finalul căreia veți avea parte de o cină la Alt Nivel.

Extragerea câștigătorilor pentru cele 5 experiențe va avea loc la data de 30 iunie 2023, eligibili fiind doar cei care au apăsat butonul PARTICIPĂ și care au jucat în numărul necesar de turnee.

Te așteptăm pe MaxBet.ro

Fie că ești un jucător profesionist în Live Cazino, că ai inspirația să câștigi la pariurile sportive ori că-ți place adrenalina de la sloturi, aventura ta continuă pe MaxBet.ro, unde îți poți testa strategia, iar o singură rotire îți poate aduce unul dintre MaxJackpoturi direct în cont. 

Vezi toate știrile Maxbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează