GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Meciuri mai multe, câștiguri mai mari! WINBET îți oferă ”Bonus Progresiv” de până la 100%

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 11:43 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 12:05

WINBET îți oferă șansa să progresezi către câștiguri cu adevărat senzaționale! Dacă îți plac biletele cu multe meciuri, atunci iată vestea pe care o așteptai dintotdeauna: „Bonus Progresiv” îți mărește câștigul cu până la 100%.

Ești expert în a pune meciuri multe pe bilete pentru a avea câștigul și mai mare? Atunci avem o veste excelentă pentru tine! WINBET vine cu ”Bonus Progresiv”, ceea ce înseamnă că tu vei avea câștiguri suplimentare!

Pentru a beneficia de ”Bonus Progresiv” e nevoie să ai minimum 2 meciuri pe bilet, iar pariurile să aibă o cotă minimă de 1,25. De asemenea, se acceptă pariuri din toate sporturile și toate competițiile, cu mențiunea ca acestea să fie pre-meci. Așadar, cu cât biletul va conține mai multe meciuri, cu atât WINBET îți va mări câștigul final.

6 meciuri de cotă minimă 1,25 pe bilet îți vor aduce bonus de 10%, 10 meciuri vor fi răsplătite cu bonus de 30%, 15 partide vor avea 60% bonus, în timp ce un bilet cu minimum 20 de evenimente pre-meci va avea ”Bonus Progresiv” de 100%!

Campania se desfășoară în perioada 1 august 2023 - 1 ianuarie 2024, iar toate biletele care îndeplinesc condițiile de cotă minimă 1,25 și de pariu pre-meci vor beneficia automat de mărirea prin ”Bonus Progresiv”. La această campanie nu pot participa biletele tip sistem sau bilete care să conțină evenimente live.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close