GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Meciurile din Europa League vin cu Bonus Multiplu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2023 16:07 / Actualizat joi, 16 martie 2023 23:20

Lupta pentru calificarea în sferturile de finală din Europa League a ajuns în faza decisivă, iar oferta Betano pentru seara de joi, 16 martie, este una cu adevărat grandioasă din punctul de vedere al opțiunilor și beneficiilor. Tot ce trebuie să faci este să alegi din oferta extinsă Betano și, dacă vei câștiga, Betano te va răsplăti cu un bonus suplimentar peste câștigul tău până la 50%!

Ce este Bonus Multiplu? Bonusul Multiplu își mărește câștigul de pe un bilet multiplu (bilet cu mai multe pariuri), în funcție de numărul de evenimente (selecții) plasate pe acel bilet, după cum urmează: 4 selecții: +10%, 5 selecții: +15%, 6 selecții: +20%, 7 selecții: +25%, 8 selecții: +30%, 9 selecții: +40%, 10+ selecții: +50%. Mai multe detalii pentru eligibilitate, aici.

Cum arată un pariu multiplu care ți-ar putea aduce Bonusul Multiplu oferit de Betano

Am ales patru meciuri din oferta de Europa League pentru care Betano oferă un bonus de 10%, dacă biletul va fi declarat câștigător. Este un bilet orientativ, tu poți selecta ce partide dorești (cel puțin patru), respectând cele câteva reguli de bază descrise mai sus.

Freiburg – Juventus (joi, 19:45)

  • Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.60)
    De ce? Experiența superioară la nivel european reprezintă cu important avantaj pentru Juventus, pe lângă victoria 1-0 din tur. Juventus va încerca să se apere organizat și să tragă de un 0-0 în fața unei echipe care n-a avut decât un meci din trei cu peste 2.5 pe teren propriu în Europa League.

Betis – Manchester United (joi, 19:45)

  • Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.90)
    De ce? Manchester United e cu un picior în ”sferturi” după victoria 4-1 din tur. Betis nu mai are nimic de pierdut și e de așteptat ca echipa spaniolă să iasă la joc din primul minut.

Arsenal – Sporting (joi, 22:00)

  • Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.78)
    De ce? Liderul din Premier League vine după un 3-0 pe terenul lui Fulham și pornește cu prima șansă în returul cu Sporting. Arsenal n-a primit gol în cele trei meciuri pe teren propriu din faza grupelor.

Ferencvaros – Bayer Leverkusen (joi, 22:00)

  • Rezultat final – Bayer Leverkusen (cota 2.02)
    De ce? La adăpostul victoriei din tur (2-0), Bayer Leverkusen va juca pe cartea contraatacului în returul de la Budapesta contra unei echipe care n-a mai câștigat de trei meciuri în toate competițiile.

Astfel, avem biletul de mai sus, cu o cotă totală de 10.93 pe acest biletu multiplu pe meciurile Europa League. Promoția Bonus Multiplu aduce un câștig suplimentar de 10%. Cu o miză de 10 lei, câștigul potențial ar fi de 109,30 lei, plus 10%. cu mențiunea că aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei. Meciurile menționate sunt doar un exemplu, fiecare jucător are libertatea deplină de a-și construi biletul cu inspirație și pricepere. Oferta Betano se va aplica pe orice bilet care respectă condițiile descrise mai sus.

Nu uita de Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Vezi toate știrile Betano

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează