GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mega câștig pe Betano: aproape 100.000 de lei la Virtuale!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 15:19

Pauză în sport? Nicio problemă pentru utilizatorii Betano! Pentru că Sporturile Virtuale de pe platforma noastră înlocuiesc cu brio sportul clasic, ba chiar conduc spre mega câștiguri. Recent, experiența Sporturilor Virtuale i-a adus unui parior nu mai puțin de 94.000 de lei!

Citește și: “V” de la Virtuale. Ce sunt Sporturile Virtuale de pe Betano, cum le joci și ce trebuie să știi despre ele

Cu un cont creat pe platforma noastră în a treia săptămână a lunii martie, norocosul parior și-a îndreptat atenția spre lumea Sporturilor Virtuale, acolo unde a dat peste echipe de fotbal românești, precum FCSB și Universitatea Craiova, comentariu în limba română și evenimente sportive din trei în trei minute. A fost norocos, a mizat cu încredere pe meciuri de fotbal și baschet virtual, iar aventura sa s-a concretizat cu un câștig fabulos: 94.000 de lei, toată suma provenind din pariuri pe Sporturi Virtuale!

Sporturile Virtuale, în top pe Betano 

Triumfător în cursa pentru premiul de cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, sinonimul Oscarurilor în lumea jocurilor de noroc, Betano și-a obișnuit clienții cu o ofertă completă pe partea de sport, dar și pe Sport Virtual. În luna martie, Lumea Virtuală de pe Betano a atras atenția prin evenimente din trei în trei minute (fotbal, tenis, baschet, ciclism, speedway, curse de cai, curse de ogari), comentariu în limba română și dese Misiuni exclusive cu premii importante. Virtualul tinde să ia, ușor-ușor, locul realului, așa că e timpul să-i acorzi o șansă!

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează