GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

MINGEA ESTE ÎN TERENUL TĂU LA AUSTRALIAN OPEN Pariu Gratuit fără condiții de rulaj, zilnic, timp de 7 zile

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 19:28 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 10:36

Ediția cu numărul 111 a Turneului de Grand Slam de la Antipozi va debuta cu tabloul principal în noaptea de duminică spre luni, 16 ianuarie 2023

Pe Betano, printre favoriții competiției se numără Novak Djokovic, Daniil Medvedev, Rafael Nadal la bărbați, Iga Swiatek, Aryna Sabalenka sau Caroline Garcia în turneul feminin.

Deschide-ți acum un cont în platforma Betano folosind codul promo AO2023 în pasul 3 din înregistrare și vei primi câte un Pariu Gratuit fără condiții de rulaj în valoare de 20 Lei, zilnic, timp de 7 zile, ca să intri în acțiunea meciurilor celui mai așteptat eveniment sportiv al începutului de an!

5 SPORTIVE DIN ROMÂNIA PE TABLOUL PRINCIPAL DE LA MELBOURNE. Care sunt șansele:

Fără Simona Halep, absentă pentru prima oară în 12 ani de pe tabloul principal de la Melbourne, România își arată totuși consistența în sportul alb, aducând în luptă nu mai puțin de 5 sportive, 3 dintre acestea fiind în Top 100 WTA.

Irina Begu (23 WTA), semifinalistă în primul turneul WTA 500 al anului, la Adelaide, va da în primul tur peste chinezoaica Saisai Zheng (79 WTA). Begu pare în acest moment cea mai în formă dintre reprezentantele noastre. 

  • I. Begu - S. Zheng

              1.15        5.60

Sorana Cîrstea (43 WTA) a avut o prestație bună la ediția din anul trecut, ajungând până în optimile de finală. Sportiva noastră va disputa prima partidă de la Melbourne împotriva Yuliei Putintseva (51 WTA). 

  • S. Cîrstea - Y. Putintseva 

     1.72              2.10

Ana Bogdan (61 WTA) o va întâlni pe jucătoarea maghiară, Anna Bondar (79 WTA). Dintre toate sportivele noastre, Jaqueline Cristian (143 WTA) va avea, cel puțin pe hârtie cel mai dificil duel. Jessica Pegula (3 WTA) va ieși în calea tinerei sportive românce. În fine, Patricia Țig (790 WTA) o va întâlni pe Shuai Zheng (24 WTA), având șanse mici de calificare.

CUM POȚI CÂȘTIGA MAI DEVREME CU BETANO?

Profită de cele mai tari beneficii de pe Betano pe tot parcursul turneului! Pe lângă Live Stream pentru toate partidele, 2 oferte importante vin în sprijinul pasionaților de pariuri pe tenis:

  • Decisiv Din Primul Set - Dacă jucătorul de tenis pe care l-ai ales pentru a câștiga meciul câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător chiar dacă adversarul reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul
  • Avans de 2 Seturi - Tenismenul pe care ai pariat are două seturi avans? Ai câștigat direct pariul tău! Dacă ai plasat un pariu pe victoria unui jucător de tenis, iar acesta are în orice moment un avantaj de două seturi, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul!

În perioada 13 - 29 ianuarie pe Betano, mingea este în terenul tău la Australian Open 2023! Profită de mega-beneficiile pe care ți le-am pregătit și fii parte din spectacolul oferit de cei mai tari sportivi ai planetei! Jocul Începe Acum!

Betano te invită să cunoști pirații din Casino Backstage!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează