GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Minilease pregătește o flotă de 20 de Megane e-Tech 100% electric pentru 2023

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 17:01 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 17:01

O nouă flotă de mașini e-Tech 100% electrice va fi lansată începând cu anul 2023. Compania Minilease pregătește 20 de Renault megane e-TECH ce vor fi puse la dispoziția clienților în prima parte a anului 2023.

Pretul de pornire a unui abonament auto lunar este de 550 euro.  

Inchirierile auto sunt un serviciu avantajos, parte dintr-un  trend ascendent în ultimii ani. Costurile minimizate și facilitățile adaugate de către Minilease, clasează firmă într-o creștere continuă, datorită raportului calitate-preț competitiv. Firma îți oferă servicii all inclusive și posibilitatea de a alege dintr-o flotă auto variată, pentru orice nevoi și gusturi.

Afla de ce Minilease este printre cele mai bune opțiuni pentru car subscription și închirieri auto pe termen lung.

Leasingul Operațional: Avantajele Abonamentului oferit de Minilease

Ai șansa de a cumpăra un abonament pe termen lung, în care să beneficiezi de una dintre cele mai performante mașini electrice, perfecte atât pentru drum lung, cât și pentru cursele din oraș. Nu doar că ai la dispoziție închirierea unei mașini de ultimă generație, care consumă puțin și îți oferă confort la orice tip de drum, dar ai la dispoziție și un abonament lunar auto cu multiple beneficii.

Minilease pune la dispoziția ta un abonament lunar, la care se adaugă alte avantaje suplimentare, care elimină stresul legat de utilizarea mașinii. Cu ajutorul unei plăți lunare, vei putea gestiona mult mai eficient costurile și îți vei putea organiza bugetul din timp. Minilease nu doar că te ajută să obții flexibilitate și mobilitate oricând dorești, ci îți conferă și soluții cu costuri optimizate pentru servicii all inclusive.

Performanța Serviciilor de Închirieri Auto și o Flotă Variată

Minilease se înscrie în seria celor mai flexibile și avantajoase servicii de închirieri auto pentru persoane juridice, dar și fizice. Echipa a reușit să ofere clienților peste 20 de modele de mașini, la care se adaugă și automobilele electrice Megan e-Tech; cunoscute ca fiind unele dintre cele mai eficiente mașini, al cărui consum este redus, manevrabilitate ușoară, confort, un sistem multimedia rapid și eficient.

Echipa Minilease revoluționează serviciile de închirieri auto, punând la dispoziția oricărui client, pe lângă modelele variate de mașini și abonamente de închiriere cu un cost/flexibilitate extrem de bun. Adoptarea unei flote de 20 de Megane e-Tech demonstrează încă odată capacitatea de a le oferi clienților mașini performante, iar Megane-ul este unul dintre automobilele electrice care asigură o rulare confortabilă și agilitate pe drumurile lungi, cu denivelări.

Ce beneficii îți oferă abonamentul auto lunar Minilease?

  • Plata unei singure rate lunare FIXE.
  • Fără plata unor sume în avans, care să îți blocheze fondurile.
  • Eliminarea contractelor costisitoare, pe termen lung, care te obligă să închei un aranjament neavantajos.
  • Adăugarea facilităților mașinii precum: includerea asigurărilor, rovinietei, servicii de mentenanță, dotări cu anvelope de iarnă, înlocuire auto și consultanță la orice oră.
  • Posibilitatea de a schimba modelul mașinii fără costuri suplimentare.
  • Opțiunea de șofer personal.
  • Returnarea anticipată fără costuri adiționale.

Echipa Minilease își va extinde flota auto, așa că ai și șansa de a închiria ultimele modele de mașini electrice, cu toate serviciile conexe incluse, totul într-un proces de închiriere transparent.  Beneficiezi de condiții contractuale flexibile, fără limite, iar pentru persoanele juridice închirierea pe termen lung conferă o îmbunătățire a fluxului de numerar și elimină costurile de amortizare.

Optează și tu pentru un abonament lunar avantajos cu serviciile Minilease!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close