GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Miocic vs. Ngannou: Bătaie cu titlul pe masă la UFC 260! Cum poți obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021 12:36 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 12:37

Stipe Miocic și Francis Ngannou se vor întâlni din nou în cușca din UFC 260. Cei doi sportivi s-au luptat și în 2018, atunci când Miocic, campionul mondial la categoria grea, l-a învins clar pe Ngannou. După trei ani, „The Predator” vrea să-și ia revanșa în fața sportivului din Statele Unite. Partida va avea loc duminică, 28 martie, nu mai devreme de ora 7:00.

Nu va fi nimic la fel ca în prima luptă. El este mult mai bun, dar mult mai bun sunt și eu. Știu că lovește puternic și că s-a pregătit cu un antrenor senzațional, dar sunt convins că acela care își va impune stilul va fi câștigătorul serii”, a spus Stipe Miocic, campionul în vârstă de 38 de ani. Și Ngannou e gata să își ia revanșa la Las Vegas: ”M-am uitat la lupta de acum trei ani și am văzut un băiat care semăna cu mine, dar care nu s-a comportat ca mine. Lucrurile s-au schimbat, sunt alt sportiv acum, cu o altă strategie”.

Ngannou, care are un palmares de 15 victorii și 3 înfrângeri în Octogon, vine după patru victorii la rând și și-a câștigat dreptul de a se lupta, din nou, pentru titlu. Dincolo, Miocic (20 de victorii și 3 înfrângeri) și-a recuperat titlul de campion mondial în fața lui Daniel Cormier, după ce pierduse prima luptă directă. Pariorii pot profita de pe urma meciului dintre Stipe Miocic și Francis Ngannou, un bookmaker important oferind un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei pentru jucătorii noi care pariază minimum 25 lei pe această partidă (detalii AICI)!

  • 600.000 de dolari a câștigat Miocic în 2018, în timp ce Ngannou a fost recompensat cu 500.000 de dolari;
  • Miocic n-a mai luptat din 2019, când a redevenit campion mondial la categoria grea;
  • Ngannou a luptat o singură dată în 2020 - victorie cu Jairzinho Rozenstruik, prin KO.

Așadar, la o casă de pariuri, jucătorii noi care depozitează și pariază minimum 25 lei pe meciul Stipe Miocic - Francis Ngannou vor obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei! VERIFICĂ AICI CONDIȚIILE OFERTEI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


ufc
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează