GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Miracolul medical al turmalinei negre: Dispozitivele medicale pentru coloana vertebrala

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 17:03 / Actualizat joi, 25 martie 2021 22:20

Centura lombară cu turmalină are o lungime de 130 cm și o lățime de 18 cm, a fost creat pentru a acoperi 3 arii de tratament: regiunea dorsală inferioară (sub nivelul T5), regiunea lombară și regiunea articulațiilor coxo-femurale. Patologia acestor zone, căreia se adresează acest dispozitiv este acută și aici vobim de spondilite, crize de lumbago, lombosciatica, nevralgiile și herniile de disc iar cele cronice de coxartroză sau de spondiloză.


Cea mai frecventă patologie a zonei este reprezentată de herniile de disc sau de protruziile discale în care discul intervertebral ieșit din articulație și inflamat compresează pe nerv sau pe măduva spinării, manifetându-se prin crizele de lumbago sau lombosciatică. Simptomatologia extrem de zgomotoasă este reprezentată de durere, localizată sau iradiată în membrul inferior pe traiectul nervului sciatic, amorțeli sau cel mai grav scăderea forței membrului inferior. În acest caz centura lombară cu turmalină, ce va reduce inflamația și durerile, va trebui utilizată de 1-3 ori pe zi în funcție de intensitatea durerii. În cazul în care se va încălzi tare și repede, ea va fi purtată pe durate mici de 10-15 minute de câte 5-6 ori pe zi. Pentru durerile sâcâitoare cum sunt cele date de meteorosensibilitate sau de cele dintre crize, centura poate fi purtată și peste un maiou de bumbac, în acest caz putând fi ținută chiar până la 2-3 ore.

O manifestare extrem de deranjantă datorită dispneei este dată de herniile toracale care prin compresiunea pe nervi produc nevralgiile intercostale ce contractă musculatura cutiei toracice. În această patologie dispozitivul se urcă în regiunea dureroasă și se utilizează ca și la herniile lombare.

Dintre manifestările cronice ale coloanei cea mai frecventă e spondiloza ce se manifestă prin dureri lombare sau toracale, nevralgii, dureri iradiate în fese și picioare, parestezii, etc. Fiind vorba de o afecțiune cronică, centura lombară cu turmalină va trebui folosită zilnic, permanent o perioadă mai lungă, în câte 2-3 aplicări zilnice. Rezultatele încep să se vadă după 2-3 săptămâni de aplicare zilnică, constantă a centurii cu turmalină.


La nivelul bazinului, cea mai cunoscută afecțiune este reprezentată de coxartroză, ale cărei simptome sunt durerea de şold, mai ales în zona inghinală, senzaţia de rigiditate cu scăderea gradului de mobilitate a şoldului, șchiopătatul, rigiditatea șoldului. În acest caz, centura lombară se coboară pe șolduri și va trebui folosită zilnic, permanent o perioadă mai lungă, în câte 2-3 aplicări zilnice. Rezultatele încep să se vadă după 2-3 săptămâni de aplicare zilnică, constantă a centurii cu turmalină.

Pentru toate afecțiunile cronice articulare cel mai mare dușman este repausul. După o perioadă de repaus articular de câteva ore apar dureri foarte intense la mobilizare si mobilitatea e scăzută. Dispozitivul nostru a fost creat special elastic tocmai pentru a permite pacientului să se mobilizeze în timpul utilizăsrii acestuia.

Turmalina mai poate fi utilizată în spondilită, inclusiv în cea anchilozantă, poliartrita reumatoidă, artrita juvenilă, artrita psoriazică sau spondiloartrita axială. Pentru mai multe produse cu turmalină vă invităm pe site-ul nostru www.fiifrumoasanatural.com
Dr.Adrian Ciornei, medic primar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează