GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mișcari importante în Bundesliga

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2023 11:33 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 11:34

În acest sezon, fără îndoială, cele mai interesante evenimente sunt în Germania - Bundesliga. Prima veste este că Bayern nu conduce în mod convingător, iar a doua este numărul impresionant de urmăritori după lider. După pauza de iarnă, lucrurile s-au înrăutățit și la granzi. Urmărește toate emoțiile cu cele mai bune cote pe efbet.ro. 

Meciul de pe Red Bull Arena este cel mai important eveniment al rundei și vine să arate dacă Leipzig-ul lui Marco Rose poate interveni serios în lupta pentru titlu. În același timp, Bayern pare să aibe un meci ușor împotriva lui Bochum, pentru că „alb-albaștrii” au devenit un sac de box. În ultimele trei meciuri, bavarezii au marcat 18 goluri. Un alt membru al grupei de top, Freiburg are un avantaj puternic acasă împotriva lui Stuttgart. Iar forma lui Dortmund nu prevestește dificultăți atunci când vizitează Werder Bremen. Frankfurt este, de asemenea, o favorită în călătoria de la Köln. Din toate punctele de vedere, se pare că sextetul va continua să se miște ca un „pachet”, singura mutare venind în detrimentul Union Berlin. Cele mai bune cote pentru evenimentele germane sunt pe efbet.ro .

Echipele blocate cad în acest trafic, dar au un potențial destul de mare. Un exemplu tipic al unei astfel de oportunități bune este oferit de Verona - Salernitana. Gazdele nu și-au acceptat ferm soarta retrogradării deoarece au o oportunitate excelentă de a se apropia de salvare. Din aceeași poziție în Bundesliga, se poate căuta succesul celor de la Hertha împotriva lui Monchengladbach. În Franța, Angers a dat semne de revigorare și acum are un adversar confortabil, Auxerre. În Spania, luptătorii de la Cadiz primesc o ocazie confortabilă de trei puncte împotriva Gironei. Cea mai bună șansă o are Sevilla cu Mallorca. Sampaoli face imposibilul pentru a scoate echipa andaluză din prăpastie. Cele mai bune cote pentru aceste evenimente cât și multe altele pe efbet.ro .   

În mod tradițional, partea cea mai autorizată a analizei este construită din victoriile sigure ale echipelor într-o formă de invidiat. Accentul este pus pe victoriile pentru Levante, Las Palmas, Eibar, Albacete și Granada în La Liga 2. Acestea sunt cinci victorii pe teren propriu care pot fi etichetate de înaltă calitate la cote mari. Cu toate acestea, LaLiga 2 rămâne regatul celor defavorizați. În runda precedentă în 10 din 11 meciuri, nu s-au înscris peste 2,5 goluri, iar acest lucru este puțin probabil să se schimbe în etapa care urmează. Al doilea nivel al Angliei - Championship - este, de asemenea, sub monitorizare constantă. Aici avem cinci proeminente dintre favoritele noastre: Burnley, West Bromwich Albion, Sheffield United, Luton și Middlesbrough. Meciurile din Anglia cu cele mai mari cote sunt pe efbet.ro .  

În Cipru și Grecia, AEK Larnaca și AEK Atena își așteaptă noile victime, care vor primi mai multe goluri: Chloraka și Levadiakos. Mai jos, puteți căuta victoriile celor de la Zwolle în fața lui Jong Alkmaar în Eerste și PSV împotriva celor de la Groningen în Eredivisie. La acestă rubrică și-au câștigat locul și victoriile Slaviei Praga, Young Boys, Napoli, Olympiakos. Campionatele din Cipru și Grecia, pe efbet.ro .   

Încheiem cu evenimentele mari, care, însă, sunt mult mai complicate de prezis rezultatul final. Avem derby-uri între Liverpool și Everton și Sporting și Porto. De remarcat este duelul din Belgia dintre Bruges și Union Saint-Gillois. Sâmbătă are loc finala campionatului mondial al cluburilor dintre Real Madrid și Al Hilal, dar aproape nimeni nu se îndoiește de victoria „baletului alb”. Săptămâna viitoare, turneele europene de cluburi revin cu partea lor cea mai interesantă. Începutul este potrivit - Bayern v PSG, o reeditare a finalei Ligii Campionilor din 2020. Două zile mai târziu pe Camp Nou, Barcelona - Manchester United. Cele mai bune cote și bonusuri sunt pe efbet.ro .

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează