GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Misiune imposibila pentru Arsenal si Napoli? Cum arata sansele la pariuri online

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 15:17

Dupa ce s-au impus in meciurile tur din optimile UEFA Champions League, Bayern Munchen si Real Madrid joaca in deplasare cu Arsenal, respectiv Napoli, aparent doar pentru a-si valida formal calificarea. Sansele englezilor si ale italienilor de a intoarce scorul sunt destul de mici. In plus, in acest moment Bayern Munchen si Real Madrid sunt marile favorite la castigarea trofeului competitiei. La casa de pariuri online Unibet se poate paria inclusiv pe acest aspect, Bayern Munchen avand cota 4,00, iar Real Madrid cota 4,75.

Arsenal - Bayern: se asteapta spectacol

"Arsenal are nevoie de un miracol in returul cu Bayern pentru a evita a saptea eliminare consecutiva din optimile Ligii Campionilor. Dupa 1-5 la Munchen, "tunarii" nu mai au ce pierde si ar putea juca la totul sau nimic. Luand in calcul o astfel de ipoteza, s-ar putea sa asistam la un joc spectaculos, cu multe goluri pe Emirates. Se intalnesc doi antrenori adepti ai jocului ofensiv precum si golgheterii din Premier League si Bundesliga", comenteaza Ilie Dumitrescu, Ambasadorul casei de pariuri online Unibet.

arsenal bayern peste 3 goluri

Acesta propune si un pariu demn de luat in calcul: se vor marca minimum 2,5 goluri - cota 1,51. Pariul este bazat pe media de goluri inregistrata in ultimele 7 dueluri Arsenal - Bayern din UEFA Champions League: 4,32. De asemenea, o alta varianta de joc, ceva mai curajoasa, ar fi chiar pariul pe victoria lui Bayern Munchen la Londra: cota 2,30 pe unibet.ro. In optimile Ligii Campionilor, Bayern a invins-o pe Arsenal la Londra in 2014, scor 2-0 si in 2013, scor 3-1. Asadar, exista un precedent ce poate explica un astfel de scenariu.

"Dupa victoria consistenta de la Munchen, Bayern s-ar putea impune si in returul cu Arsenal. Nemtii au doua succese in ultimele trei deplasari la Londra, iar acum ar putea profita de forma slaba a lui Arsenal - tunarii au trei infrangeri in ultimele cinci jocuri", explica llie Dumitrescu.

bayern castiga

Napoli - Real Madrid: italienii cauta sa impresioneze

"Napoli are de remontat o diferenta de doua goluri in returul cu Real Madrid. Trebuie sa recunoastem ca nu este o misiune deloc usoara. Totusi, formatia lui Maurizio Sarri a demonstrat in Serie A ca are forta ofensiva, fiind prima in topul golurilor marcate. De partea cealalta, atacul Realului a revenit la formatul consacrat", mai spune Expertul Unibet, sugerand pariul pe "ambele marcheaza" - cota 1,43 la Unibet. Ideea este bazata pe faptul ca Napoli are o medie de 2 goluri pe meci jucat acasa, in timp ce Real are 2,33 goluri marcate pe joc in deplasare.

napoli real gg

Ilie Dumitrescu se asteapta ca italienii sa lupte in fata propriilor suporteri pentru a obtine un rezultat de prestigiu, chiar daca nu sunt favoriti. Astfel, ar putea fi selectata cota 1,59 pentru situatia in care Napoli castiga sau termina la egalitate meciul cu Real Madrid.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează