GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Modalități de depozitare a bărcilor în offseason

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2023 16:04 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 16:09

Unul dintre aspectele mai costisitoare ale deținerii unei ambarcațiuni este depozitarea acesteia. Opțiunile de depozitare a bărcii pot fi simple sau mai complexe.

Opțiunile de depozitare disponibile vor depinde în mare parte de bugetul dvs., de climă, de spațiul pe care îl aveți (sau nu aveți) acasă și de dimensiunea ambarcațiuni în cauză. Unele bărci pot fi depozitate într-o unitate de depozitare de dimensiuni obișnuite (un container sau un spațiu de depozitare într-o hală) pentru mai puțin decât ar costa să țină barca într-un port. 

Pe de altă parte, vasele mai mari ar putea avea nevoie să fie depozitate afară, pe suporturi de cric sau în apă. Nu este de mirare că găsirea unui spațiu adecvat de depozitare a bărcii pentru extrasezon poate deveni rapid o durere de cap (și probabil unul dintre cele mai puțin distractive aspecte ale deținerii bărcii!). 

În funcție de locul în care locuiți, există o multitudine de opțiuni pentru stocarea ambarcațiunilor în lunile reci ale anului. Aceasta include depozitare acoperită pentru bărci, depozitare în aer liber pentru bărci și unități de depozitare pentru bărci.

Să discutăm despre diferențele dintre tipurile de facilități de depozitare a bărcilor și cum puteți decide care opțiune este potrivită pentru dvs. Avem, de asemenea, câteva sfaturi exclusive de stocare care vă pot ajuta să economisiți bani în acest proces. 

Modalități de depozitare a bărcilor în offseason

Cum poți depozita o ambarcațiune acasă 

Oamenii cu mult teren își pot depozita barca direct pe proprietatea lor. Evident, aceasta este una dintre cele mai accesibile opțiuni de depozitare a bărcilor, atâta timp cât ai spațiu liber! Totuși, un lucru de reținut înainte de a merge mai departe și de a parca remorca: asigură-te că orașul tău nu are reglementări împotriva acestuia. De asemenea, alegeți un loc departe de copaci. Chiar dacă îți ții barca acoperită, frunzele și resturile de pomi pot deteriora barca ta pe termen lung. 

Bărcile mai mici sunt ideale dacă sperați să le depozitați acasă. Dar dacă aveți o barcă mai lungă decât lungimea unei mașini sau a unui camion, probabil că va trebui să căutați în altă parte pentru depozitare. 

Cum să depozitați o barcă într-un port de agreement 

Modalități de depozitare a bărcilor în offseason

Un avantaj al depozitării unei bărci într-un port de agrement este că vă puteți ancora și depozita barca în același loc. Facilitățile de auto-depozitare din porturi au, de obicei, personal care să vă ajute să vă reparați, să curățați și să vă ierniți nava, ei pot face legătura cu o firmă de mutări obiecte grele (inclusiv transport mobilă în sectorul 6) in caz că este necesar relocarea ei. Aceasta este o opțiune excelentă dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unei ambarcațiuni sau aveți întrebări pentru un expert.

Porturile oferă de obicei depozitare pe apă și depozitare pe uscat, așa că este esențial să determinați care este cel mai bun pentru dvs. Principala diferență dintre porturile de agrement și alte afaceri mai tipice de auto-stocare este că porturile pot găzdui bărci mult mai mari. De asemenea, sunt specializați în depozitarea specifică ambarcațiunii, ceea ce înseamnă că experții lor sunt întotdeauna bine echipați pentru întrebări și probleme pe măsură ce apar. Nu în ultimul rând, pot realiza transportul produselor cu dube transport marfă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează