GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Modele de pantofi eleganți pentru bărbați - Cum îi poți purta în funcție de ocazie

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2022 17:06 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 17:06

Pantofii eleganți pot fi elementul de bază în ținuta oricărui bărbat. Putem înțelege că nu este întotdeauna ușor să faci diferența dintre diferitele modele de pantofi și că nu toate tipurile disponibile se potrivesc pentru orice ocazie. În acest ghid îți vom oferi prezentarea generală a diferitelor modele de pantofi eleganți.

De asemenea, dacă ești în căutarea unor pantofi eleganti barbati de calitate, îți prezentăm mai jos modele unice de la Marelbo, realizate din piele 100% naturală. Aceștia sunt confecționați cu pasiune și dedicare în România, chiar în inima Bucovinei. Poți achiziționa modele de pantofi eleganți sau sport la preț de producător atât online, cât și din cele peste 50 de magazine fizice din țară. 

Pantofi Oxford

Sunt cei mai importanți în ierarhia pantofilor formali. Pantofii Oxford negri sunt modelele de gală perfecte pentru ocazii formale, cum ar fi nunțile, botezurile, ceremoniile sau evenimentele de gală. Aceștia vor adăuga formalitate ținutei tale și vor fi cel mai bine asortați cu un smoching la un eveniment Black Tie sau cu un costum de afaceri în nuanțe de negru, albastru marin sau gri.

De exemplu, pantofii 876 negru de la Marelbo confecționați din piele, cu ajutorul unui meșteșug transmis din generație în generație, au un stil minimalist și linii curate. Îi poți purta atât la birou, cât și la o seară formală, cu un dress code elevat. Eleganța este dată de simplitatea designului. Nuanța monocromă, alături de talpa flexibilă și vârful ușor alungit fac acest model un must-have pentru colecția ta de pantofi. Finețea pielii, precum și cusăturile delicate transformă pantoful într-un model impecabil. Confortabili și plăcuți privirii, îți vor asigura o imagine de bărbat relaxat și sigur pe el. 

Modele de pantofi eleganți pentru bărbați - Cum îi poți purta în funcție de ocazie

Pantofi Derby 

Chiar dacă sunt mai puțin eleganți decât cei Oxford, pantofii Derby negri pot fi asortați cu modele de costume formale închise la culoare pentru numeroase ocazii, cum ar fi evenimente mai puțin oficiale, petreceri de zi, conferințe etc. Pantofii Derby maro cu model în relief pe partea superioară vor arăta mai puțin sofisticați, dar sunt totuși o alegere bună pentru ținutele de afaceri. Culorile, altele decât maro și negru, sunt, de asemenea, mai puțin formale, dar vor fi o alternativă bună dacă dorești să îi asortezi cu o ținută ceva mai casual. Pentru ținutele "smart casual", pantofii derby maro cu perforații brogue sunt ideali și pot fi, de asemenea, combinați cu costume semi-formale.

Indreaptă-ți atenția către pantofii Derby 939 negru de la Marelbo, realizați din piele naturală și care se vor ridica la nivelul așteptărilor tale în orice context. Designul este foarte atent realizat, iar perforațiile, cusăturile duble, talpa și șireturile cerate contribuie și ele la reușita acestui model. Pantofii sunt comozi, rezistenți și îi poți asorta atât la ținutele business, cât și la evenimentele speciale.

Modele de pantofi eleganți pentru bărbați - Cum îi poți purta în funcție de ocazie

Mocasini

Mocasinii sunt pantofi fără șiret și vârf rotunjit. Aceștia sunt minimaliști și la modă. Poți purta mocasini pentru ținute formale și casual, deoarece există în mai multe materiale diferite; atunci când sunt din piele, mocasinii servesc ca o pereche bună de pantofi de gală, iar cei din material textil pot fi pentru ținute casual elegante. Mocasinii sunt versatili, confortabili, ușor de încălțat și de scos.

Mocasinii 875 a coniac de la Marelbo sunt o pereche excelentă de pantofi casual eleganți, potriviți pentru a fi purtați cu costume, cămăși cu nasturi sau tricouri cu sacou, ceea ce îi face să fie mereu la modă și foarte flexibili.

Modele de pantofi eleganți pentru bărbați - Cum îi poți purta în funcție de ocazie

Acum că deții informații despre principalele modele de pantofi eleganți, tot ce îți rămâne de făcut este să îi alegi pe cei adaptați contextului în care dorești să îi porți și mai ales, pe cei potriviți stilului tău!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează