GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Modele populare de chiuvete pentru o bucătărie modernă

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 12:00 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 17:35

Chiuveta este unul dintre acele lucruri de care nu poți face abstracție atunci când începi amenajarea sau renovarea bucătăriei, făcând parte din categoria celor mai utilizate obiecte dintr-o bucătărie. Acesta este și motivul pentru care există un risc ridicat de deteriorare în cazul acesteia. Poți evita o situație nefericită alegând chiuvete bucatarie de cea mai buna calitate

Designurile moderne de chiuvete de bucătărie sunt disponibile în tot felul de forme, dimensiuni și materiale. Astfel, pe lângă titlul de obiect practic, absolut esențial în activitățile de zi cu zi, acestea beneficiază și de rol decorativ, datorită accentelor și finisajelor deosebite. 

Deși poate părea o decizie greu de luat, iată cum poți îmbina utilul cu plăcutul și cum poți reduce opțiunile, având detalii despre cele mai populare modele de chiuvete și despre particularitățile fiecărui model în parte: 

Aspecte principale de care trebuie să ții cont 

  • Forma chiuvetei: este importantă atât din punct de vedere practic, cât și vizual. Pentru a face cea mai bună alegere trebuie să ții cont de spațiul disponibil, dar și de caracteristicile mobilierului ales. O chiuvetă cu formă pătrată sau dreptunghiulară se potrivește unui blat îngust. Pe de altă parte, un model rotund, deși mai spațios și mai ușor de folosit, necesită un spațiu mai extins.
  • Materialul chiuvetei: Pentru un aspect unitar și corect din punct de vedere estetic, materialul chiuvetei trebuie să se completeze cu cel al mobilierului. De asemenea, durabilitatea și ușurința întreținerii materialului sunt alte două aspecte pe care trebuie să le iei în considerare. În acest caz, îți recomandăm chiuvete din granit (compozit) sau oțel inoxidabil.
  • Modelul chiuvetei: Avantajul îți aparține atunci când dimensiunile blatului din bucătărie nu te limitează. În acest caz poți alege o chiuvetă cu două cuve sau una prevăzută și cu picurător. Confortul este net superior în această situație. Pe de altă parte, dacă nu dispui de spațiu pe blat, te poți orienta către o chiuvetă cu o singură cuvă. Trebuie să știi că există și modele ce beneficiază de montaj Sottotop (instalare margini sub blat).

Recomandări

  • Chiuvetă Franke Maris: Materialul din care este realizată este granit compozit (Fragranite - material ușor de întreținut, cu o rezistență sporită la impact, șoc termic și zgârieturi). Este prevăzută cu sifon și sistem de evacuare și se încorporează într-o bază de minim 600 de mm. În plus, beneficiază de tehnologia Franke Sanitized: tratament ce ajută la menținerea suprafeței în condiții igienice, reduce dezvoltarea bacteriilor cu până la 90% datorită amestecului ionilor de argint cu granit în procesul de fabricație).

Modele populare de chiuvete pentru o bucătărie modernă

  • Chiuvetă HansGrohe cu două cuve și montaj sub blat: Este realizată din granit compozit (SilicaTec - material inovator compus din 80% nisip de cuarț ce îi conferă durabilitate, nu se zgârie ușor, este igienică, nu se pătează, este rezistentă la căldură și la razele UV, necesită întreținere minimă). Pe lângă specificațiile tehnice la standarde înalte, aceasta are și avantajul de a putea fi integrată în orice stil de amenajare interioară.

Modele populare de chiuvete pentru o bucătărie modernă

  • Chiuvetă Grohe Bau: Este realizată din inox satinat și beneficiază de tehnologia Grohe StarLight - suprafață netedă cu finisaj cromat, asigură un aspect impecabil pe termen îndelungat și permite curățarea ușoară. Calitatea acesteia este de necontestat. În plus, se integrează perfect într-o bucătărie în stil clasic, dar modern.

Modele populare de chiuvete pentru o bucătărie modernă

Așadar, o chiuvetă de bucătărie poate beneficia atât de funcționalități superioare, dar și de finisaje deosebite. Alege-o doar pe cea care corespunde nevoilor tale din toate punctele de vedere!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează