GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mozzart Bet, alături de copiii sărmani în noul an școlar

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 19:19 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 19:19

Compania de pariuri și online casino Mozzart Bet s-a alăturat inițiativei celor de la Give & Help.

Prima zi de școală vine cu pași repezi, iar mulți copii o așteaptă cu bucurie și nerăbdare. Însă alții, din zonele defavorizate ale României, se gândesc cu groază și tristețe la acest moment. 

Mozzart Bet susține cu tărie egalitatea de șanse pentru toți copiii, astfel că, împreună cu asociația Give & Help, a făcut fericiți mai mulți copii necăjiți provenind din satele din județul Dâmbovița.

„Toți cei care avem copii știm ce presupune această perioadă. Stres, agitație, cheltuieli în plus ( care pentru unele familii pot fi greu de suportat), mofturi din partea celor mici cu privire la modelul ghiozdanelor sau rechizitelor. Acești copii pe care noi i-am ajutat nu își doreau decât să meargă la școală în condiții decente, ca orice alt copil. Ne bucurăm că am putut să-i ajutăm și sperăm să le fie de folos în noul an școlar!”, a declarat Marcela Zarzără, director de operațiuni la Mozzart Bet România.

Nu mai puțin de 200 de ghiozdanele noi, complet echipate cu rechizite și instrumente de scris au fost trimise către micuți, care vor păși astfel cu încredere în noul an școlar!

Mozzart Bet. Fii învingător! 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează