GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

MyNextJob România | Soluția completă pentru Business, Recrutare și Carieră

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 14:38 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 18:16

MyNextJob.ro cucerește piața de recrutare din România cu un număr ascendent de cv-uri în baza de date și peste zece mii de locuri de muncă în domenii precum vânzări, administrație, logistică, IT/Computer Science și multe altele.

Ce oferim angajatorilor din România?

Companiile din România aleg MyNextJob.ro datorită funcționalităților dezvoltate de echipa noastră prin ore întregi de brainstorming. Suntem alegerea evidentă și datorită faptului că oferta noastră este extrem de competitivă pe piața din România. Fiecare angajator primește cadou anunțuri gratuite de angajare complet customizabile pentru a testa serviciile noastre. Ulterior prețul unui anunț cu cinci joburi și vizibilitate maximă  este egal cu acela al unui anunț cu un job la competitorii noștrii. 

Ne-am dorit să creăm un serviciu care să vină în sprijinul companiilor mici și mijlocii prin calitate și afordabilitate, dar care să satisfacă, în același timp, nevoile marilor corporații în materie de recrutare online. Noi credem că a găsi oamenii potriviți este o necesitate și nu un lux. Principiul care ne ghidează este simplu, dacă partenerii noștrii sunt de succes, și platforma noastră va fi de succes. În consecință, MyNextJob nu privește companiile din România ca o cifră de afaceri sau un număr de comandă, ci ca un partener pentru viitor.

Cum am crescut?

Ca urmare a culturii pe care o promovăm, observăm o creștere signifiantă pe piata locurilor de muncă din București, de angajări în Constanța sau joburi în Cluj Napoca. În același timp, suntem entuziasmați pentru faptul că angajatori din toată România aleg să posteze oferte de locuri de muncă pe portalul de joburi MyNextJob.

Companii importante de recrutare care oferă joburi in străinătate, precum MeisterJob si Silverhand, aleg serviciile noastre dintr-un motiv evident. Echipa MyNextJob are un background solid în servicii de recrutare și HR cu mii de angajări în locații precum Europa si Asia. Ca rezultat, a fost creată o bază de date cu profesioniști supracalificați, accesibilă, a la carte, companiilor sau recruiterilor care angajează urgent.

Ce ne deosebește de competitorii noștrii?

Serviciile noastre asigură o experiență personalizată. Libertatea de a crea anunturi de angajare custom pentru a evidenția brandul anteprenorilor și a atrage atenția candidaților, este gold. Știm că nu toate business-urile își permit graficieni in-house. Echipa mynextjob.ro ajută companiile mici și mijlocii prin crearea de thumbnails pentru anunțuri și chiar promovarea lor prin custom digital designs pe pagina noastră de Facebook. Aceste servicii complimentare sunt menite să economisească partenerilor noștrii sute de euro, dacă ne raportăm la tarifele percepute de omologii noștrii din nișă.

Ce oferim candidaților?

Suntem alegerea evidentă și pentru cei care își caută un loc de muncă în România și în străinătate. Am gândit un cv care să aibă un design atractiv pentru a fi prezentat cu succes la un interviu de angajare. În același timp ne-am dorit să punem în valoare candidatul printr-o structură eficientă, alături de traducerea automată a resumeului în limba engleză. 

Așa cum am amintit despre o experiență personalizată  pentru companii, ne străduim să oferim același lucru celor în căutarea unui loc de muncă. Suntem fericiți să acordăm consultanță gratuită pe rețeaua de social media celor care doar ce intră pe piața muncii sau celor care pur și simplu au nevoie de ghidare în completarea cv-ului. 

Sistemul nostru inteligent recomandă candidaților joburi în țară și Europa afișând  automat anunțuri cu locuri de muncă potrivite experienței și țintei profesionale. Acest feature oferă avantaje de ambele părți. Pentru candidat crește șansele obținerii unui interviu prin aplicarea la mai multe joburi în domeniu Pentru companii, această funcție oferă mai multă expunere către aplicanți ce caută activ un loc de muncă in industria respectivă.

Cu atâtea beneficii, ce mai aștepți? Ne vedem pe MyNextJob.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează