GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Naționala e SuperFavorita meciului cu Andorra. Vezi Cotele Superbet

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 13:08 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 13:08

Visul european al echipei antrenate de Edward Iordănescu e complet realizabil după 0-0 la Budapesta, cu Belarus, iar România e în fața unui meci cu Andorra în care pornește din postura de mare favorită. Neînvinși în istorie contra micuței echipe din Andorra, tricolorii trebuie să învingă în partida de pe Arena Națională, programată cu începere de la ora 21:45, pentru a ataca în liniște partidele decisive din luna noiembrie.

România - Andorra se joacă pe Superbet alături de Streaming, SuperCote, SuperPariuri, SuperAvantaj și Combinabile!

Mari favoriți în fața "piticilor" grupei

Încă de la tragerea la sorți a preliminariilor pentru SuperEURO, echipele din Grupa I s-au bazat pe șase puncte din dubla cu modesta Andorra, iar calculele s-au respectat în mare măsură. Codașa grupei a încurcat doar Belarus (0-0 pe teren propriu) și Kosovo (1-1 în deplasare), a adunat două puncte și a primit nu mai puțin de 13 goluri în primele șapte meciuri și vine după un 0-3 contra Kosovo în fața propriilor fani.

Meciul de duminică seară va fi al șaselea jucat de România contra Andorrei, tricolorii câștigând toate cele cinci meciuri directe, de fiecare dată destul de clar. Vârful a fost o victorie cu 5-1 în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2014, iar meciul tur, jucat în Andorra, s-a terminat cu un 2-0 convingător adus de golurile marcate de Dennis Man și Denis Alibec.

SuperSeară în preliminariile SuperEuro: vezi oferta și fii responsabil!

Tricolorii, așteptați să se descătușeze

Cu 13 puncte adunate într-o campanie în care e neînvinsă în șapte meciuri (trei succese și patru rezultate de egalitate), România are cea mai bună apărare a grupei (patru goluri încasate) și al doilea cel mai eficient atac, cu nouă goluri înscrise (sub Elveția, care a marcat de 17 ori). Iar partida de pe cel mai mare stadion al țării va funcționa ca un test util înaintea meciurilor cu Israel și Elveția, considerate esențiale pentru calificarea la turneul final găzduit de Germania în vara anului viitor.

Chiar dacă nu au găsit drumul spre gol în meciul cu Belarus, elevii lui Iordănescu Jr. au șansa unui spectacol agreabil în fața propriilor fani, Cotele Superbet indicând un dezechilibru major între România și Andorra. Se pune problema scorului și a marcatorilor, iar oamenii de atac au din nou șanse de a străluci. Denis Alibec (cotă 1.80 pentru un gol marcat), Daniel Bîrligea (cotă 2.10) și Louis Munteanu (cotă 2.10) deschid lista favoriților la apariția pe tabela de marcaj, dar alți oameni ofensivi precum Dennis Man (cotă 2.15), Florinel Coman (cotă 2.20) și Denis Drăguș (cotă 2.20) sunt și ei în calcule pentru realizarea unui vis din copilărie, acela de a marca pentru prima reprezentativă.

Premii pe măsura jocului tău în Superbet Club!

Jackpotul Grand de la Pragmatic Play: 3.511.581,45 lei vin la pachet cu SuperEmoții! “În seara aia n-am dormit.”

Promoție superbet cu sute de mii de premianți! Pariază pe Vocea României

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost UCIS de Poliție înainte de Polonia - Olanda
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost UCIS de Poliție înainte de Polonia - Olanda
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează