GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nextbase Seria 2, in Liga Campionilor de camere de bord, inteligente

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 14:05 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 14:05

Camerele inteligente de bord Nextbase Seria 2, oferă șoferilor un nou nivel de confort și securitate, contribuind la o actualizare completă a tehnologiei oricărui vehicul. Ele fac din camera de bord soluția perfectă pentru modernizarea vehiculului dvs. pentru orice buget.

Calitatea înaltă a imaginilor și tehnologia Bluetooth încorporată permit utilizatorilor să surprindă imagini inedite din vacanță și să le împărtășească cu familia sau prietenii. Camerele surprind tot ceea ce se întâmplă în trafic, în față și în spate, pe tot parcursul călătoriei, dar și în parcare cu ajutorul modului de parcare inteligent. 

În caz de incidente în trafic, camerele de bord Nextbase sunt un martor imparțial, acestea indicând chiar și locul unde au avut loc evenimentele, datorită funcției de localizare prin GPS. O cameră de bord poate fi, de asemenea, utilă pentru a surprinde o scenă de drum memorabilă, care ar putea fi următorul tău videoclip viral.

Dacă doriți tot ce este mai bun dintre cele mai bune, veți dori camera de bord premiatã și recunoscută la nivel international, Nextbase 622GW, cu un set de caracteristici care o diferențiază de restul gamei. Are elementele de bază bine acoperite, cu videoclipuri 4K super clare chiar și în condiții precare ale drumului sau în condiții meteo dificile, un ecran tactil mare și un suport magnetic alimentat la îndemână. În plus, include stabilizarea imaginii pentru un videoclip mai fluid, urmărire prin GPS, conectivitate wireless pentru o aplicație pentru smartphone, integrare Amazon Alexa și What3Words și chiar un mod SOS de urgență care poate solicita automat ajutor la locația mașinii după un accident.

De asemenea, puteți conecta oricare dintre cele trei module de cameră din spate pentru a vă extinde vederea: camera spate cu montare pe lunetă, camera cu vedere în cabină și camera cu vedere în spate. Nextbase oferă și o gamă largă de accesorii pentru a asigura utilizarea optimă a camerelor, cum ar fi carduri SD de calitate superioară, filtru de polarizare, kit de alimentare permanentă, chiar și huse de transport.

Dincolo de posibilitatea de a genera imagini clare spre a fi vizualizate de șofer și de cei implicați în anchetarea unui accident în trafic, camerele Nextbase pot înregistra coordonatele GPS, data și ora, dar și informații despre viteză. Mai mult, traseul poate fi vizualizat ulterior în Google Maps cu ajutorul aplicației MyNextbase TM , disponibilă gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android.  De asemenea, camerele de bord dispun de cea mai bună conectivitate Wi-Fi și Bluetooth TM  , permițând sincronizarea rapidă a acestora cu smartphone-ul, grație funcției AutoSync. Șoferii pot descărca imaginile direct pe smartphone și le pot împărtăși cu prietenii și familia sau le pot trimite mai ușor către firmele de asigurări, utilizând aplicația MyNextbase TM .

Mai mult, pentru ca mașina ta să fie protejată și tu să fii în control, chiar și atunci când nu eșți la volan, funcția Mod Parcare Inteligent înregistrează pentru tine eventualele incidente, iar pentru o supraveghere permanentă, kitul de alimentare Nextbase este soluția ideală.

O opțiune excelentă de buget este și Nextbase 522GW, 422GW(1440p QuadHD) sau 322GW(1080pHD), toate opțiunile primind numeroase premii pentru calitatea imaginii și alte funcționalități.

Camerele de bord Nextbase sunt disponibile prin intermediul Falcon Electronics, distribuitorul oficial Nextbase în România și prin intermediul partenerilor acestuia, respectiv rețeaua națională de importatori și concesionari auto, principalele magazine și ateliere specializate auto, rețelele de retail Altex și Media Galaxy, magazinele online eMag, F64, cel.ro. Produsele sunt disponibile și prin rețeaua proprie de puncte de vânzare din București, Cluj, Brașov, Timișoara și Iași, dar și prin magazinul online store.falcon.ro.

Pentru mai multe detalii despre produsele Nextbase seria 2, vizitați: 

Despre Nextbase

Nextbase, lider pe piața europeană, contribuie în fiecare zi la confortul, siguranța și securitatea oamenilor care sunt la volan, dar și a pasagerilor. Permanenta preocupare pentru performanță, perfecțiune și inovație în domeniul camerelor de bord, au propulsat producatorul britanic în topul industriei, deținând cote de piață semnificative în SUA, Canada, Australia și Europa și peste două treimi în UK. 

Camerele de bord Nextbase sunt acum mai inteligente decât oricând datorită funcțiilor avansate: de la înregistrarea călătoriilor la calitate video 4K, până la funcționalități de vârf, cum ar fi SOS cu tehnologia de localizare what3words, control vocal, mod de parcare inteligent și slow-motion.

Despre Falcon Electronics

Falcon Electronics este liderul pieței românești în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu 27 de ani de experiență în importul și distribuția de electronice auto, Falcon Electronics comercializează produse performante aparținând unor branduri de renume mondial. Este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, senzorii de parcare Directed, camerele auto DVR Nextbase, detectoarele de radar Escort, Whistler și Cobra, car kit-urile Parrot și Bury, stațiile walkie-talkie Cobra și DeWalt, dronele DJI și Parrot, sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia și audio de la Sony, JVC și Kenwood.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează