GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nike a lansat în Romania Air Zoom Alphafly Next% 2! Reacții: „Wow! Sunt hot!” » Află toate detaliile

Nike a lansat în Romania Air Zoom Alphafly Next% 2. Reacții: „Wow! Sunt hot!” » Află toate detaliile
Nike a lansat în Romania Air Zoom Alphafly Next% 2. Reacții: „Wow! Sunt hot!” » Află toate detaliile

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 17:30 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 18:25

Pantofii de alergare Air Zoom Alphafly Next% 2 de la Nike, acum și în Romania

Cu ocazia lansării noului pantof de alergare din gama premium, am stat de vorba cu Ioana Panaete, multiplă campioană europeană la gimnastică aerobic, și cu Florin Cujba, unul dintre cei mai cunoscuți traineri români. 

Primele impresii despre Air Zoom Alphafly Next% 

Nike a lansat în Romania Air Zoom Alphafly Next% 2! Reacții: „Wow! Sunt hot!” » Află toate detaliile

„Am testat modelul Alphafly. Opinia mea este WOW! Simt că aș putea alerga un maraton întreg în acești pantofi! Ușori(parcă nu am nimic în picioare!), stabili, confortabili, simți că te propulsează să alergi mai repede, asta datorită tehnologiei Flyplate. Ce am aflat, stand de vorbă cu cei de la Nike, este că această tehnologie diferă în funcție de măsura pe care o porți. În măsurile mai mici este mai flexibilă, însă în măsurile mari este mai rigidă și asta spune tot despre experiența Nike!”, ne-a împărtășit Florin.

„Echipamentul sportiv de calitate contribuie esențial la obținerea performanței sportive și a longevității competiționale a gimnastului.

Mai mult decat atat, o pereche de pantofi Nike (ultimul model Alphafly - sunt HOT!) te scot întotdeauna din încurcătură, sunt versatili, comozi și în același timp smart casual, pot reprezenta ușor punctul de atracție al unei ținute moderne de zi”,  susține Ioana.

Caracteristici Air Zoom Alphafly Next% 2

Nike a lansat în Romania Air Zoom Alphafly Next% 2! Reacții: „Wow! Sunt hot!” » Află toate detaliile

Lansarea primilor pantofi de alergare AlphyFly a fost anunțată în februarie 2020, la Summit-ul Olimpic de la New York.

Nike se mândrește cu testul final: „Când Eliud Kipchoge a doborât recordul la maratonul de două ore de la Viena în octombrie 2019, purta un prototip de Nike Air Zoom Alphafly”. Noul Alphafly pornește de la aceeași tehnologie, în care foarte importante sunt cele două Nike Zoom Air Pods, vitale pentru amortizare și propulsie excelente.

Încălțămintea este extrem de comodă, partea superioară oferind o senzație plăcută, de confort. „Forma pantofului te ajută să alergi, îți oferă o înclinare optimă”, spune Tony Bignell, vicepreședinte al departamentului de încălțăminte Nike.

Față de prima versiune Vaporly Next%, noul model se deosebește în general în partea superioară. Materialul din plasă, care înlocuiește Vapoeweave, ajută piciorul să respire. Totodată, a fost crescută durabilitatea tălpii exterioare în zonele cu impact ridicat. Spuma ZoomX este unică, fiind incredibil de adaptabilă, ușoară și în plus oferă protecție suplimentară la impact.

„AlphyFly de la Nike poate face diferența”

Nike a lansat în Romania Air Zoom Alphafly Next% 2! Reacții: „Wow! Sunt hot!” » Află toate detaliile
Florin Cujba

Florin Cujba a practicat Judo de la 4 până 24 de ani. De pe băncile Facultății de Educație Fizica și Sport a descoperit zona de Fitness. El spune că "un pantof de alergare bine ales, confortabil și customizat, așa cum este AlphyFly de la Nike, poate face diferența în cazul unui program reușit de cardio cu sesiuni de alergare incluse, ca acesta: 20 genoflexiuni, 10 flotări, 30 pași mers fandat, 20 tracțiuni la TRX, 60 secunde alergat la intensitate 60% și un altul de alergat constand în: 1 min. alergat la 75%-85%, 4 min. alergare la nivel 50%-60%. 

Repetă aceste intervale de 8 ori și ai o sesiune buna de slăbire dar, și de îmbunătățire a condiției fizice cardiovasculare. Săptămâna în Fitness are între 3 și 9 antrenamente care pot dura până la 18 zile, este un secret al meu!

Programul Cardio aduce extrem de multe beneficii: în primul rând sănătatea inimii care este cea mai importantă, însă și definirea musculaturii, în starea psihică generală care devine mult mai buna. Nu uitați că a alerga repede sau distanțe lungi nu este egal cu starea de bine sau rezultate mai bune. Condiția fizică se raportează la individ și la momentul în care te afli (vârstă, sex, condiție fizică actuală, IMC, condiție medicală).”

„Suntem mândri să fim brand ambasadori Nike”

Nike a lansat în Romania Air Zoom Alphafly Next% 2! Reacții: „Wow! Sunt hot!” » Află toate detaliile
Ioana Panaete

"Mereu mi-a plăcut să lucrez în echipă. Vorba aceea, „unde-s doi puterea crește”, este foarte adevărată și mă bucur că pot face parte dintr-o echipă care are la bază inovația, motivația unei vieți sportive exemplare, trăiesc o poveste captivantă, creionată în jurul brandului Nike, un mesaj valoros pe care doresc să-l transmit mai departe către oameni. Nike face istorie și performanță în sport de peste 57 de ani, întruchipează adevărata esență a spiritului sportiv, pentru că nu a încetat niciodată să se alăture sportivilor valoroși, dornici să muncească pentru a fi în fiecare zi mai buni.

Sunt în continuare îndrăgostită de sport. Dorința de a trăi o viață lungă și sănătoasă nu poate fi considerată neapărat un concept complet nou și de actualitate, trendul a existat și acum mulți ani, însă într-adevăr popularitatea lui a crescut în ultimele două decenii.

Ca fostă sportivă de performanță, colaborarea cu Nike, brandul mondial numărul 1, care susține prin cele mai inovative echipamente performanța sportivă, reprezintă un motiv de mândrie și în același timp responsabilitatea de a mă ridica la nivelul brandului pe care îl reprezint în calitatea de ambasador sportiv”, ne-a declarat Ioana Panaete, multipla campioană europeană la gimnastică aerobică şi multiplă medaliată la întrecerile internaţionale.

„Călătoria mea în Fitness a ajuns la un nivel avansat și astfel am devenit Ambasador Nike. În acest brand am regăsit toate valorile importante: experiența produsului și perseverența cu care Nike rămâne lider în domeniu” - Florin Cujba

* Compania Nike a fost fondată pe 25 ianuarie 1964 ca Blue Ribbon Sports de către Bill Bowerman și Phil Knight, și a devenit oficial Nike, Inc la 30 mai 1978. Compania ia numele de la Nike (greacă Νίκη, pronunțat [nǐ ː kɛ ː]), zeița greacă a victoriei. Nike comercializează produsele sale sub marca proprie, precum și Nike Golf, Nike Pro, Nike +, Air Jordan, Nike Skateboard Bowerman și Philip H. Knight.

** Sport Time Trade Romania este reprezentantul în Romania al mărcii Nike. Magazinele din reteaua Nike se află în: Mega Mall București, AFI Cotroceni București, AFI Brasov, Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fcsb_echipa_fara_identitate
fcsb_echipa_fara_identitate  •  23 Octombrie 2021, 22:04

Oribili!

adyy25
adyy25  •  23 Octombrie 2021, 21:50

Pret?

dragdim
dragdim  •  23 Octombrie 2021, 08:18

Superbi! Aveți și pe maro?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează