GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Noi cărți de istorie excepționale, la chioșcurile de ziare

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 16:11 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 16:11

Gazeta Sporturilor și Editura Orizonturi aduc noi cărți de istorie remarcabile la chioșcurile de ziare. Pe 17 mai se lansează o colecție de patru cărți scrise de autori celebri, dedicate tuturor pasionaților de istorie.

Marți, 17 mai, apare Istoria Americii, scrisă de Winston Churchill. Pentru această lucrare deosebită, Churchill a fost răsplătit cu prestigiosul Premiu Nobel, în anul 1953. Churchill numea America drept "marea Republică" și și-a dedicat mulți ani din viață pentru conceperea și realizarea acestei cărți de excepție.

Din 24 mai, apare Istoria Angliei, scrisă André Maurois.  Inteligența și talentul ieșite din comun i-au permis autorului să prezinte lumii trecutul unui popor care dintotdeauna a suscitat un interes deosebit. Cartea cuprinde, pe lângă textul original, comentariile competente ale cunoscutului autor Michel Mohrt, membru al Academiei franceze, referitoare la evenimente majore din istoria mai recentă a acestei țări.

Pe 31 mai, se lansează cartea despre Istoria Germaniei, scrisă de Mary Fulbrook. Această lucrare reprezintă o bogată sursă de informare, bine documentată, privitoare la conflicte, schimbări de situație și perioade tulburi din istoria Germaniei.

Iar pe 7 iunie, apare la chioșcurile de ziare Istoria Franței, scrisă de Roger Price. De-a lungul secolelor, începând din perioada Evului Mediu și până astăzi, Franța a cunoscut numeroase momente înălțătoare, pline de glorie, dar și episoade triste, rezultat al unor înfrângeri dezastruoase. Autorul a reușit, printr-o excelentă documentare și capacitate de sinteză, să ofere o prezentare completă a evenimentelor ce au avut loc în această perioadă.


Fiecare volum va costa 44,99 lei. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează