GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nopți albe și emoții românești pentru 53.4 milioane de dolari. Hai să câștigăm cu ei!

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 20:13 / Actualizat luni, 31 august 2020 20:13

Ăla nu, celălalt nici el, atunci cine? Păi Djoko, Thiem, Tsitsipas, Zverev, Williams, Pliskova, Osaka. Adică tot ce-i mai bun pe lume, nu? Printre ei și generația care va duce mult și bine de acum încolo tenisul mai departe. De ce ne-am speriat că nu vin toți? Iată că vin. 

Și la litera B le avem fetele noastre, Begu și Buzi, cu prima dintre ele care a ajuns în semifinale cu Halep la cel mai important turneu după COVID, cel de la Praga. Și Sorana și Patricia sunt și ele, desigur. O să avem românce să vedem, să facem din nou nopți albe, să strângem tare din pumni și să ne încurajăm iar după un challenge ratat. 

US Open e primul mare big grand super Slam dintr-o nouă eră a omenirii. Ca să vedem că America e mare de tot și că sportul ăsta nu moare cu una, cu două, organizatorii au strâns 53.4 milioane de dolari pentru premii în toate competițiile – simplu, dublu, fete și băieți. Câștigătorul și câștigătoarea iau câte 3 milioane, cu 22% mai puțin decât anul trecut. Premiile totale au scăzut cu fix 6.7%, dar e prea puțin pentru a conta. Cel mai mult vor ‘pierde’ câștigătorii, acei 22%. În rest au mai crescut premiile în primele faze. 

Nadal și Bianca Andreescu sunt câștigătorii din 2019. Nici unul, nici alta nu vor veni anul ăsta, așa că e loc de campioni noi. Din păcate, la băieți-simplu nu avem cu cine să ținem din România, așa ca va trebui să ne alegem un străin pentru care vom avea emoții. Dar sunt destui cei care ne vor ține cu sufletul la gură.

Pe efortuna.ro ai pariuri prematch, LIVE și tone de speciale pentru US Open, băieți și fete.  Și, c-așa-i în tenis, poți să joci o dată și să câștigi de 3 ori cu promoțiile pregătite pentru acest grand slam adevărat. Dacă vrei să intri și tu în istorie cu 3 x șanse la câștig, treci pe la noi! 

Promoția începe fix pe 31 august.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează