GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 13:30 / Actualizat vineri, 27 august 2021 14:05

SuperIstoria pariurilor sportive din România bifează un nou record, cum doar cei care joacă la Superbet pot stabili! Un parior a câștigat 3.390.450 lei net în agențiile Superbet, grație celebrului Pariu Șansă! 

Poți profita și tu de Pariul Șansă în orice agenție Superbet și poți câștiga SuperBani chiar și pe biletele pe care pierzi un singur meci. Trebuie doar să ai minimum 11 evenimente pe bilet, fiecare la cote de peste 1.30. Atunci, vei câștiga 10% din câștigul total potențial, împărțit la cota evenimentului pierzător.

VEZI BILETUL ÎN SITE-UL ȘI APLICAȚIA SUPERBET

C.P. a crezut în biletul său (seria: 721-967O77; introdu această serie în câmpul Verificare bilet în site-ul și pe aplicația Superbet) l-a repetat de 150 de ori în agenția Superbet preferată și a numărat 24 de evenimente câștigătoare pe biletul cu 25 de evenimente, ajungând să numere mai apoi 3+ supermilioane lei! Singurul meci pierdut a fost Waalwijk-AZ Alkmaar, în care pariase 2, dar au câștigat gazdele (deci pariul 1 a fost “verde”). Totuși, Pariul Șansă i-a adus 22.831 lei net pe fiecare dintre cel 150 de bilete! Azi, C.P. e SuperMilionar și discută cu noi în exclusivitate.

SUPERCAMPIONATE PE BILET

Pe biletul său Meciuri din Anglia (Premier League), Spania (La Liga), Italia (Serie A), Germania (Bundesliga), Olanda (Eredivisie), Belgia (Liga Pro), Danemarca (Superliga), Elveția (Superliga), Norvegia (Eliteserien), cupele europene (tururi preliminare Champions League, tururi preliminare Europa League). Cele 25 de meciuri s-au întins pe durata a 15 zile! Primul meci s-a jucat pe 7 august, ultimul s-a jucat pe 22 august.

ECHIPE SUPERMARI ȘI STADIOANE CELEBRE PE BILETUL ULUITOR

Manchester United, Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona, Sevilla, Inter Milano, Lazio, Roma, Atalanta, Benfica, Celtic,  Feyenoord, PSV, Shakhtar Dontesk, Anderlecht și Basel l-au îmbogățit pe parior cu evoluții previzibile în meciurile în care el a ales să creadă în victoria lor! Câteva stadioane emblematice s-au regăsit pe bilet:  Old Trafford, Ramon Sanchez Pisjuan, Nou Camp, Da Luz, Giuseppe Meazza și Olimpico.

MECIUL CU SUPEREMOȚII

În afara meciului pierdut, partida care i-a dat cele mai mari emoții a fost Torino-Atalanta, meci câștigat de bergamasci în minutul 90+3, dintre cele 90+6 jucate! Haideți să-l cunoaștem pe C.P. Să aflăm ce pariuri prefer, care e campionatul cel mai sigur în opinia lui, ce bilete plasează de obicei și bineînțeles, să aflăm ce va face cu supermilioanele câștigate.

Care a fost cel mai mare câștig reușit până acum de dumneavoastră, grație Pariului Șansă?

C.P.: Am câștigat anul trecut 14 miliarde, de-a lungul anului!

Mai țineți minte primul câștig la pariuri? Cât a fost acesta și câți ani au trecut de atunci?

C.P.: Da. Tot anul trecut a fost un așa câștig. Mulți bani.

Ați simțit că veți reuși un așa câștig pe acest bilet repetat de 150 de ori? 

C.P.: Normal că eram sigur. 

Meciul lui AZ nu credem ca era dintre cele care vă dădeau emoții. Sau era intre meciurile de pe bilet care vă dădeau superemoții?

C.P.: Pe meciul lui AZ eram un pic nesigur.

Ați jucat meciuri din mai multe campionate. Care vă este cel mai profitabil campionat dintre cele de top? Și care vă este cel mai profitabil campionat dintre cele care nu sunt la TV, care nu sunt așa celebre?

C.P.: Cel mai sigur campionat este cel din Brazilia.

Plasați des așa bilete, cu 25 de evenimente?

C.P.: Tot timpul.

Preferați doar soliștii, sau mai pariați și pe goluri, cornere, cartonașe, pe opțiunile din oferta de SuperPariuri sau alte opțiuni din oferta noastră?

C.P.: Doar soliști.

SuperBonus v-a adus câștiguri extra? Stiți că plusăm cu până la 150 % pe biletele câștigătoare, care au minimum 25 de evenimente.

C.P.: Da, cum să nu. Sunteți Super!

Care sunt numerele dumneavostră norocoase? Le-ați jucat la loteriile noastre?

C.P.: Ghiciți.

Păi am spune 2, 11, 25. Am văzut că ați mers pe 2 lei miza, trebuie sa fie minimum 11 evenimente sa fie valabil Pariul Șansă, aveți 25 de evenimente le bilet… Așa am gândit când am propus aceste numere.

C.P.: Vă rog să acceptați că țin pentru mine numerele norocoase.

Care este echipa dumneavoastră preferată? Obișnuiți sa pariați si pe ea?

C.P.: Din România este Academica Clinceni.

Și din străinătate?

C.P.: Am mai multe. Sunt nume mari și le găsiți pe biletul meu.

Ati văzut ce câștiguri uriașe a ajuns să plătească Superbet și la aparate și la jocurile online? Vă tentează și această experiență de joc?

C.P.: Nu mă tentează și aparatele. 

Ce alte pasiuni aveți, în afară de pariuri?

C.P.: Să-i ajut pe cei bătuți de soartă (copii, bătrâni, necuvântătoare).

Actualul PSG SuperStelar cu Messi în primul 11 poate câștiga Liga Campionilor, sau se va împotmoli prin Optimi ori Sferturi? Daca nu ia trofeul, unde credeți că se va opri?

C.P.: PSG va lua trofeul Champions League la pas, nu-i va pune probleme nimeni.

Întrebarea probabil cea mai așteptată de către cititori.  Cum plănuiți să cheltuiți și investiți banii câștigați?

C.P.: Am fost crescut la casa de copii, și voi înființa o creșă pentru copii nevoiași, orfani.

Joacă și tu la Superbet, Vino și pariază pe campionatele care te pasionează. Și în agenții și online facem în fiecare zi totul pentru ca să fim Super alături de tine: cu oferta cea mai bună și mai variată, cu echipa cea mai amabilă și mai profesionistă, cu promoțiile cele mai dese și bineînțeles, cu cele mai multe bilete câștigătoare pe care le plătim pariorilor români.

Împreună suntem Super! Vino și pariază pe SuperPasiunea ta!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bluerush
bluerush  •  30 August 2021, 21:06

Seria nu este buna

3108306036068422
Manu Mcm  •  30 August 2021, 13:43

Minciuni…vrajeala…sa faca si mai multi sa parieze…un sfat….tineti-va banii!!!!!

powerdinamo
powerdinamo  •  29 August 2021, 17:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează