GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

NOU Supermilion câștig în Liga Campionilor Jackpoturilor!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 11:11

În premieră pentru acest an, la Superbet.ro se câștigă în aceeași lună două Jackpoturi de peste 1.000.000 de Lei! La numai 15 zile distanță de Jackpotul de 1.385.151 Lei câștigat cu doar 1 Leu miză, în cel mai popular cazinou online din România s-a “lovit” un Jackpot de 1.223.370 Lei, obținut pe o mână de 4 Lei. E corect să spunem că la Superbet se joacă online în  Ligă Campionilor Jackpoturilor, întrucât premiile plătite sunt cele mai mari și stabilesc lună de lună noi recorduri în România! Deschide cont la Superbet.ro și obține Bonusul de Bun Venit de până la 500 Lei!

 

Câștigul uriaș a fost obținut din jocul Shining Crown, un joc de asemenea SuperFavorit pentru jucătorii români. Un amănunt deosebit este acela că de această dată, norocul a fost de partea unui jucător exact în anul în care el a împlinit un an de când și-a deschis cont și a început să joace la Superbet.ro! Este pentru prima oară în 2020 când din Shining Crown – cel mai jucat slot online ca la aparate – se câștigă un Jackpot atât de consistent. Celelalte trei jocuri din care s-au câștigat SuperMilioane anul acesta la Superbet.ro sunt 100 Cats (de două ori din acest joc s-a ajuns la un Jackpot de peste 1.200.000 Lei), Egypt Sky și Burning Hot – acestea fiind între SuperStarurile din cazinoul online. Instalează gratuit și joacă de pe aplicația din care s-au câștigat cele mai mari Jackpoturi!

5 JACKPOTURI URIAȘE ÎN 4 LUNI!

SuperSeria câștigurilor colosale la Superbet.ro în acest an e una de poveste. Deja ne întrebăm câte zile vor trece până când se va câștiga un nou Jackpot uriaș. Toate cele 5 au fost câștigate din județe diferite, niciunul din București, un semn că până acum, SuperNorocul a ocolit Capitala. Oare următorul va fi obținut în București? De fapt... această nu este întrebarea care te interesează pe tine. Aproape sigur te gândești că poate tu vei fi cel care obține o așa sumă cu multe cifre și care poate aduce multe planuri împlinite. Până acolo, e important să joci și cel mai important este să o faci responsabil fiindcă Jackpoturile se declanșează aleatoriu, norocul fiind cel care își alege jucătorul pe care-l îmbogățește. 

NOI JACKPOTURI DE 6 CIFRE DEJA ACUMULATE!

Peste 90 de jocuri SuperPopulare sunt interconectate. Fiecare rotire la ele trimite o parte din miză și în fondul de Jackpot! Deși au trecut doar două zile pline de când a fost câștigat Jackpotul cel mai recent, există deja acumulate douăJackpoturi de 6 cifre! E o certitudine! Pariorii își mențin emoțiile la cote înalte jucând în această perioadă și la jocurile online ca la aparate. Mai mult, ei încep să câștige tot mai des fiindcă aici nu este vorba doar despre Jackpoturi ci și de câștiguri mai mici, dar surprinzător de îmbucurătoare. Acum, Jackpotul a fost câștigat de un jucător pasionat de aparatele din agenții și de jocurile online. Următorul poate reveni unui jucător care preferă mai mult pariurile sportive. Pariorii au demonstrat că au valoare și când vine vorba de jocurile online ca la aparate. La următoarele rotiri se pot câștiga două Jackpoturi de peste 1.000.000 împreună! Intră în joc!

SUPERDISTREAZĂ-TE ȘI TU RESPONSABIL DE ACASĂ

De la fructele care „ard” să îți umple contul și până la șeptari, trifoi, stele, simboluri precum dolarul sau BAR, până la teme cu zeițe și zei sau cu aventuri în Egipt, America, Grecia antică și jocuri inspirate din filme și seriale de succes, SuperCazinoul online îți oferă mai mult decât adrenalină. Găsește-ți aventura care te prinde cel mai bine și bucură-te responsabil de experiența rotirilor în jocurile care în 2020 au acordat cumulat peste 6.000.000 Lei Jackpoturi. Între ele sunt și jocuri pe care le știi de la aparatele din agențiePoți juca online jocurile din agenția ta Superbet aici:

MIZE MICI, DISTRACȚIE SUPERMARE ȘI JACKPOTURI DE SUPERMILIOANE! 

Da! Subliniez ceva ce precis ai remarcat la început și poate că voiai mai multe detalii. Anul acesta, mâini de 6, 25, 5, 1 și 4 Lei au adus Milioane! Numitorul comun al lor e Superbet.ro  partenerul de joc care plătește de ani buni cele mai mari câștiguri, lună de lună.  Pe lângă oferta care crește continuu în cazinou și promoțiile zilnice, Superbet 

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #SUPERDISTRACȚIEACASĂ

Autor: Alex Molico, Superbet

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează