GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Noua generație de echipamente pe care trebuie să le ai în casă

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 11:22 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 11:22

Suntem tot mai conectați la ceea ce se întâmplă în afara casei noastre, putând să aflăm în câteva secunde starea vremii din orice țară, cât de poluat este aerul în orașele lumii sau ce scoruri au fost săptămâna trecută în liga a 3-a din Anglia.

Știm, oare, la fel de bine care este calitatea aerului din casă, câți kilowati consumă luminile lăsate aprinse în timpul nopții sau dacă am uitat apa de la robinet deschisă atunci când suntem plecați în concediu?

Este timpul să îți echipezi casa așa cum se cuvine pentru a avea acces la informațiile cu adevărat importante pentru sănătatea familiei tale și pentru siguranța bunurilor tale. 

Poți începe să te interesezi cu ce senzori smart îți poți echipa locuința. Poate că au fost prea dese “accidentele” prin care i-ai inundat pe vecini? Poți să îți cumperi unul sau mai mulți senzori de detectare a scurgerilor de apă care, conectate la o aplicație de pe telefonul tău vor trimite alerte în timp real atunci când apa este pe podea. Sau îți poți cumpăra un senzor smart pentru detectarea scurgerilor de gaze astfel încât poți alerta pe cineva din clădire chiar și când ești la sute sau mii de kilometri depărtare. Sau ce zici de senzori care te anunță când se deschide o ușă, o fereastră sau un anumit sertar din casă? Astfel de echipamente există și sunt tot mai prezente în casele românilor.

La fel de important este să cunoști cât de curat sau care este calitatea aerului din casă. Un purificator smart cu senzori de praf și microparticule te poate ajuta în acest sens iar un dezumidificator smart poate fi controlat pentru a porni atunci când umiditatea dintr-o anumită încăpere este prea ridicată.

Tot mai multe gadgeturi smart pentru casă sunt lansate pe piață, iar rolul lor este de a ne face viața mai ușoară prin informațiile importante pe care ni le oferă – nivelul de încărcare cu particule poluante, nivelul umidității, nivelul de consum sau alerte pentru diverse evenimente care pot escalada rapid în ceva foarte neplăcut.

Folosește tehnologia în interesul tău și echipează-ți casa cu noua generație de aparate și echipamente inteligente. Vei descoperi rapid cât de utile pot fi.

Sursă foto: pexels.com

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează