GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Noul mix de 3 pariuri câștigătoare din agenții e și online de azi, la Fortuna

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 22:40 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 22:42

Nu ne place că s-a mutat chiar totul acasă, dar e mai bine. Așa zicem toți. Alegem meciul ăla, cota aia și banii intră-n cont. La fel și la bile. Punem pe numerele alea și alea și într-un minut e gata câștigul. 

Cel mult un minut! Ăsta e avantajul loteriilor virtuale. Poți să pariezi nonstop și să câștigi întruna. Pe numere, pe secvențe de numere, pe primele numere, pe culori, pariuri simple sau sistem pentru profesioniștii câștigurilor. E ca într-un parc de distracții unde orice ai alege, intensitatea momentelor și distracția vin pachet. 

De azi ai online la Fortuna loteriile virtuale Lucky Six, Lucky X și Next 6. Asta ziceam cu parcul de distracții și cu ocaziile multiple de pariere. Când ai o groază de oportunități, tot nimerești una și câștigi. Toate loteriile și tipurile de pariuri din agenții la aceste trei jocuri, sunt acum și online. Fără taxă de administrare, fără alte taxe. Numai cu câștiguri. 

Toate regulile sunt explicate pe efortuna.ro ca să le înțeleagă oricine, de la prima bilă. La fel și calculul câștigului pentru orice tip de bilet - simplu sau sistem – și pentru orice tip de pariu. Noile jocuri virtuale cu multe extrageri de numere și cu pariuri chiar LIVE, în timpul extragerilor, completează celelalte jocuri virtuale spectaculoase de la Fortuna: fotbal, curse de cai, câini, mașini și motociclete. Hai la joacă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează