GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Noul Președinte al SUA - cine este favorit la pariuri, care sunt cotele la pariuri?

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 17:54 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 17:56

Întreaga lume așteaptă să vadă cine va fi noul Președintele al celei mai puternice și al celei mai influente țări de pe glob, Statele Unite ale Americii. Alegerile din SUA sunt programate pe data de 3 noiembrie, dar procesul electoral permite votul în avans. Astfel, până la această dată, deja au votat 70 de milioane de americani - un număr foarte mare, dublu față de cel observat cu o săptămână înainte de ziua alegerilor precedente, din anul 2016. Prezența imensă așteptată la vot arată și mai mult miza foarte mare, în condițiile în care cei doi candidați de top au păreri foarte diferite cu privire la multe aspecte importante ce țin de viitorul SUA, dar și de decizii care afectează economia și politica globală.

În calitate de aliat al SUA și membră NATO, România este interesată direct de orice schimbare în politica SUA, deci urmărește atent alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Românii pot paria la casa de pariuri online Unibet pe câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA, dar și pe alte opțiuni legate de votul din 3 noiembrie. Oricine poate paria pe favoritul său ori poate analiza pragmatic competiția și poate încerca să parieze conform propriei viziuni legate de verdictul alegerilor din SUA.

Noul Președinte al SUA: rămâne Donald Trump sau vine Joe Biden

Sunt două scenarii cu șanse reale, chiar dacă au candidat de fapt mai multe persoane pentru postul de Președinte al SUA. Astfel, la Casa Albă ori va rămâne Donald Trump, actualul Președinte, pentru cel de-al doilea mandat, ori se va instala Joe Biden, care va deveni astfel al 46-lea Președinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

Mare favorit pare să fie Joe Biden, cotă 1.52 la casa de pariuri online Unibet. Donald Trump are cotă 2.60 pentru a rămâne la Casa Albă încă 4 ani. Cotele țin cont de sondaje și de părerile analiștilor, însă lupta este cu siguranță una deschisă oricărui rezultat. Demn de subliniat este că în anul 2016, înainte de alegeri, Donald Trump avea o cotă și mai mare, fiind considerat a fi departe de posibilitatea de a deveni Președintele SUA.

Noul Președinte al SUA - cine este favorit la pariuri, care sunt cotele la pariuri?

Republicani sau Democrați - vot pe partidul câștigător

În SUA există două mari partide (Partidul Democrat și Partidul Republican) cu viziuni diferite asupra politicii interne și externe și adesea câștigarea puterii alternează. Acum, marii favoriți pentru alegerile din 3 noiembrie sunt Democrații - cotă 1.50 la Unibet. Un pariu pe Republicani (cei ce îl sprijină pe Donald Trump) ar avea cotă 2.65. Se poata plasa un pariu și pe intervalul de procent obținut de partid în alegeri. Referindu-ne la favoriți, pare cea mai probabilă varianta în care Democrații ar câștiga 52.00 - 54.99% din voturi - cotă 2.80. Următoarele variante ca probabilitate considerată de analiștii Unibet sunt 49.00 - 51.99% - cotă 3.75 - și 46.00 - 48.99% - cotă 7.50.

Noul Președinte al SUA - cine este favorit la pariuri, care sunt cotele la pariuri?

Votul popular - cotă 4.25 pentru Donald Trump

Pentru că sistemul de vot din Statele Unite ale Americii este bazat pe electori și nu pe vot direct unitar pe candidați, la final se ajunge ca unele voturi să aibă o greutate mai mare decât altele, în funcție de stat. Acest sistem este mult diferit față de cel obișnuit în Europa și datează din secolul al XIX-lea. Votul popular nu înseamnă așadar și câștigarea alegerilor. Un candidat poate deveni Președinte având majoritatea electorilor de partea sa, dar nu neapărat și votul popular (adică 50% + 1 din total voturi exprimate). La Unibet, candidatul Partidului Democrat are cotă 1.15 pentru cucerirea votului popular, iar Donald Trump - cotă 4.25 pentru același obiectiv.

Noul Președinte al SUA - cine este favorit la pariuri, care sunt cotele la pariuri?

Actualul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a ajuns în această poziție după ce a câștigat alegerile din anul 2016 în fața democratei Hillary Clinton. Acum, Joe Biden este adversarul lui Trump, iar lupta se va decide cu siguranță doar la alegeri, sondajele fiind dificil de considerat a evidenția realitatea situației, după cum o arată experiențele din trecut.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  01 Noiembrie 2020, 13:03

este un proiiect minunat pentru persoane1e cu *** mai nou sistem inte1igentt de căutare pentru a găsi un partener de *** - www︎.︎galynx︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  01 Noiembrie 2020, 03:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  30 Octombrie 2020, 04:01

Mure Trumpa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează