GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nu este inca Black Friday, dar reducerile masive se tin lant! Vezi 3 biciclete electrice cu pret redus, pe care si le-ar dori orice barbat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 16:09 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 16:10

Exploreaza ineditul cu cele mai performante modele de biciclete electrice, care pot deveni companionul tau in drum spre birou sau in timpul liber. Cu acumulatori performanti, un design ultra-modern, garantii extinse, dar si un pret super avantajos, ai toate motivele sa cumperi unul dintre cele 3 modele de top. 

Poti sa pacalesti traficul si sa te bucuri de o libertate deplina de miscare, chiar si atunci cand locuiesti in marele urbii. Prinde reducerile la cele mai cautate 3 tipuri de biciclete, pe care si le-ar dori orice barbat si profita de moment! Cumpara mai ieftin biciclete de top, care se bucura de toata atentia ciclistilor. In plus, ai si transport gratuit! Te bucuri de o garantie de 24 de luni la absolut orice model achizitionat din lista aceasta.

Focus Whistler 2019, o bicicleta electrica ultra-moderna, cu DISCOUNT de -1200 RON

Are 21 de kg acest model deosebit de bicicleta, cu cadru de aluminiu si baterie Groove Next Li-Ion de 36 V. Componentele sport o plaseaza in topul celor mai cautate echipamente, iar functionalitatile avansate o pastreaza in trenduri. Bicicleta electrica Focus Whistler 2019 are un motor din clasa Groove Next, 250 W, precum si cauciucuri din seria Schwalbe Rapid Rob 2.25. 

Design-ul este cool, in topul preferintelor fiind modelul de culoare maro.  Marimea cadrului este de 440 mm, iar rotile nu depasesc 29". Frana pe fata si frana pe spate, Shimano BR-MT200, este un atuu la acest model de bicicleta electrica. De la pretul integral de 8.499 RON, este redusa la 7.299 RON in magazinul online MosIonRoata.ro. Iar vestie bune nu se opresc aici! Ai garantie de 24 de luni la acest model achizitionat si livrare gratuita. Poti plati in rate avantajoase!

Focus Jarifa 2019, cu motorizare Bosch Performance, REDUS cu -1400 RON

La super oferta se afla si modelul Jarifa 2019, al producatorului de biciclete Focus. Impresioneaza la nivel de performanta, pentru ca beneficiaza de motorizare Bosch Performance, baterie Bosch PowerPack, dar si display Bosch Purion. Un plus pentru acest tip de bicicleta, display-ul LCD with walk assist este atractia acestui model. Focus Jarifa are 9 viteze si un cadru de aluminiu de 460 mm. Are putin peste 21 de kg si integreaza cauciucuri Schwalbe Rapid Rob. Franele Shimano BR-MT200 isi fac treaba pe deplin, la fel ca si manetele pentru schimbator Shimano SL-M200. Si din punct de vedere estetic acest model inscrie toate punctele. Silver este o optiune ideala pentru orice barbat, care isi doreste o viata dinamica si activa. 

Exact acest model are un super discount. De la pretul initial de 9.999 RON, in acest moment este redus la 8.599 in se afla in magazinul online MosIonRoata.ro. Beneficiezi de garantie 24 de luni si de livrarea gratuita!

Fivestars Michael 29, cu senzor de viteza, REDUS cu - 1000 RON

Ultimul din lista, dar nu cel din urma, modelul MTB Michael 29 de la producatorul Fivestars este o alegere cat se poate de inspirata pentru orice barbat. Vine la pachet cu cele mai moderne functionalitati si are un design foarte atractiv. Capacitatea bateriei este de 11.6Ah, iar frana este prevazuta cu disc hidraulic. 

Cadrul este, bineinteles, din aluminiu, de 500 mm. Jantele din dublu aluminiu si senzorul de viteza se inscriu in lista atuu-urilor pe care le bifeaza aceasta bicicleta electrica. Are 24 de viteze acest model, frane Shimano si cauciucuri Kenda K1162, 29"*2.1. Motorul BAFANG SWX02, 36V 350W isi merita toti banii, iar bateria XINHENG DT-12, 36V isi face treaba cu succes. Garantia la acest model de bicicleta este de 24 de luni, iar a acumulatorului de 6 luni de la momentul achizitiei. Avand in vedere toate avantajele, pretul este unul deosebit de bun: 5.499 RON in magazinul online MosIonRoata.ro, redus de la pretul de 6.499 RON.

MosIonRoata.ro, un magazin de biciclete cu discounturi uriase

Nu stim cum ar fi sa iei la pas, in acest moment, magazinele de biciclete din orasul tau sau din imprejurimi. Decizia de achizitie nu este una simpla, iar eforturile de deplasare in aceasta perioada sunt crescute. Asa ca, de ce sa nu comanzi online? Ai parte de tot suportul specialistilor, de informatii complete, de livrare gratuita, plus garantie la orice produs achizitionat. 

Avantajele se tin lant in magazinul MosIonRoata.ro, acolo unde reducerile sunt in toi. Discounturi uriase pentru calitate garantata? Combinatia ideala pentru o achizitie perfecta! Prinde super reducerile si achizitioneza o bicicleta electrica de top, care sa iti ofere un plus de mobilitate, indiferent unde locuiesti. La MosIonRoata.ro poti plati in rate avantajoase orice model de bicicleta si ai posibilitatea de a returna produsul in 14 zile, daca nu corespunde criteriilor tale. Vei intalni la Mos Ion Roata - magazin de biciclete de incredere - o echipa extraordinara, gata sa iti ofere suport in achizitia ta. 

Date de contact:

Tel: 0720 043 001 / 021 210 40 32

E-mail: [email protected]

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează