GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nu mai căuta cadoul perfect pentru Sfântul Andrei: alege o cutie cu flori de la Maison d’Or!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 18:33 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 18:33

Pe 30 noiembrie, peste 800000 de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei și cu siguranță știi și tu o persoană ce poartă acest nume sau derivatele lui. În cazul în care vrei să îi oferi un cadou deosebit, însă nu știi ce, avem sugestia perfectă pentru tine: o cutie cu flori de la Maison d’Or. Florile au fost întotdeauna cele mai apreciate cadouri, deoarece simbolizează dragostea, prietenia, admirația, recunoștința și respectul. Oamenii primesc flori în cele mai importante momente din viață, inclusiv în zilele onomastice. 

De ce să alegi cutii cu flori de la Maison d’Or? Pe lângă frumusețea și prospețimea florilor, mai sunt și alte motive pentru care să dăruiești un cadou de la această florărie online. În primul rând, trebuie să menționăm faptul că poți comanda florile de oriunde te-ai afla. Nu mai trebuie să alergi prin florării în căutarea aranjamentului perfect. Dacă ai un program de lucru ce nu îți permite să ajungi la florării cât încă sunt deschise, o comandă online este exact ce îți trebuie. Doar adaugi florile în coș și selectezi data și ora de livrare. 

În cazul în care persoana sărbătorită se află la distanță sau dacă din anumite motive nu vă puteți vedea chiar pe 30 noiembrie, poți opta pentru trimiterea florilor la adresa ei. Astfel, se va bucura de un cadou neașteptat și te va simți mai aproape în acea zi. Să mai spunem și că pe lângă flori mai poți alege și alte surprize? Pentru ca ziua onomastică să fie perfectă, poți comanda de la Maison d’Or tot ceea ce este nevoie pentru o mică petrecere, inclusiv tort, șampanie, praline de ciocolată și baloane cu heliu. Așadar, ai toate motivele pentru a alege cel mai frumos cadou de Sfântul Andrei, de la această florărie online. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva dintre cele mai frumoase cutii cu flori. 

Din noua colecție, îți prezentăm această elegantă Cutie De Catifea Cu Floarea Soarelui, Moulins. Aranjamentul este alcătuit din trandafiri roz superbi, minirosa, floarea soarelui (floarea prieteniei), lisianthus, daucus și eryngium. Așa cum poți observa, cutia este deosebită, având aspectul catifelei, ceea ce îi conferă o eleganță aparte. 

Nu mai căuta cadoul perfect pentru Sfântul Andrei: alege o cutie cu flori de la Maison d’Or!

Trandafirii roșii sunt întotdeauna o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Astfel, îți recomandăm această Cutie Neagra 19 Trandafiri Rosii. Nimic nu se compară cu eleganța trandafirilor roșii și însemnătatea lor. Cu ajutorul acestui aranjament floral, îți vei demonstra dragostea și îți vei surprinde plăcut iubita sau soția. 

Nu mai căuta cadoul perfect pentru Sfântul Andrei: alege o cutie cu flori de la Maison d’Or!

Ultima cutie pe care ți-o prezentăm astăzi are un aer festiv, de poveste și se potrivește perfect pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă. Este vorba despre această Cutie Cu Germini, Trandafiri Rosii Și Genista. Pe lângă florile deosebite, conține și câteva frunze de eucalipt ce vor oferi un parfum discret și vor contribui la imaginea de ansamblu al acestei cutii. 

Nu mai căuta cadoul perfect pentru Sfântul Andrei: alege o cutie cu flori de la Maison d’Or!

Așadar, dacă vrei să dăruiești cadoul ideal de Sfântul Andrei, alege cu încredere flori în cutii de la Maison d’Or! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează