Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2024 13:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 16:10

Pe 16 martie, a apărut la chioșcurile de ziare din toată țara Ghidul SuperLigii, play-off & play-out 2023-2024. Ghidul editat de Gazeta Sporturilor e distribuit gratuit împreună cu ziarul Libertatea.

Sunt 32 de pagini ce conțin toate informațiile importante despre echipele implicate în competiția internă și vedetele lor, inclusiv la ce să ne așteptăm de la faza a doua a competiției, transferuri și jucători de urmărit.

Ghidul SuperLigii conține și calendarul lunar pentru Euro 2024

Din cuprinsul Ghidului aflați programul competiției, play-off și play-out, cum arată lupta pentru titlu, dar și cea pentru a evita retrogradarea.

Ghidul conține de asemenea un calendar lunar din care puteți vedea datele la care se joacă nu doar meciurile SuperLigii, dar și etapele din cupele europene, partidele naționalei, Euro și Jocurile Olimpice.

 Ghidul SuperLigii îl veți primi gratuit împreună cu ziarul Libertatea de azi, 16 martie! La chioșcurile de ziare din toată țara!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”