GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nu uitati de importanta echipamentului cand mergeti cu bicicleta!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 13:46

Mersul cu bicicleta ofera foarte multe avantaje in comparatie cu alte mijloace de transport sau de recreere. Mersul cu bicicleta ne mentine in forma, reduce poluarea si combina utilul cu placutul.

Cand vorbim despre ciclism, fie ca este vorba despre mersul cu bicicleta in oras ori despre utilizarea unei biciclete MTB pe un traseu specific, echipamentul nu trebuie neglijat deoarece este vorba despre confort, siguranta sau dupa caz, despre performante. 

In ceea ce priveste siguranta, un echipament ales corect va poate proteja in urma unei eventuale accidentari sau va ajuta in diminuarea disconfortului. De exemplu, in functie de temperatura de afara, calitatea echipamentului va ajuta pielea sa respire, si nu o sa va fie nici prea cald nici prea frig, lucru care nu poate sa fie garantat de imbracaminea normala de zi cu zi. 

Daca vorbim despre confort, trebuie sa ne gandim la faptul ca pe bicicleta suntem intr-o continua miscare iar miscarea este esentiala pentru a se putea obtine performantele dorite. Echipamentul trebuie sa fie ales in functie de sportul pe care il practicati, iar un bun exemplu poate consta in pantalonii care nu trebuie sa fie largi in momentul in care pedalati, deoarece s-ar putea dovedii destul de incomozi. 

Performanta este de asemenea de luat in considerare, fiind legata intr-o masura importanta de ce reprezinta echipamentul din punctul de vedere al sigurantei si confortului oferit. Imbracamintea corecta si bine aleasa  va va imbunatati performanta mult mai bine decat imbracamintea care nu este potrivita pentru tipul de sport pe care il practicati.

In materie de echipament sportiv pentru ciclism, intra incaltamintea, imbracamintea, castile de protectie, manusi sau ochelarii. Fiecare in parte au un rol foarte important pe care trebuie sa si-l indeplineasca, deci trebuie sa avem in vedere achizitionarea unor produse de cea mai buna calitate. 

Nu uitati de importanta echipamentului cand mergeti cu bicicleta!

Fie ca in discutie intra ciclismul la un nivel de amator dar mai ales la nivel profesionist, un echipament bun utilizat corespunzator, va face mereu diferenta. Echipament de cea mai buna calitate precum si la un pret accesibil pentru ciclism si nu numai, veti gasi accesand site-ul celor de la Click4Sport unde va este pusa la dispozitie o gama extrem de variata de produse, din toate cele enumerate mai sus, totalul fiind peste 2000 de articole, deci cu siguranta veti avea de unde alege. 

Siguranta inainte de toate trebuie sa fie principiul dupa care se ghideaza cei interesati de practicarea oricarui tip de sport. Este in avantajul lor sa aleaga produse special dedicate acestui sector, intrucat nu vor fi deranjati de umiditatea la nivelul pielii si de conditiile meteo printre altele.

In cazul in care va numarati printre cei care doresc  sa-si achizitioneze echipament pentru ciclism de cea mai buna calitate dar si la un pret decent, atunci Click4Sport este raspunsul pentru nevoile dumneavoastra. Indiferent daca folositi bicicleta pentru o plimbare recreativa, o excursie de durata sau daca o folositi zilnic in drumul spre birou, echipamentul de protectie nu trebuie sa lipseasca. Casca de protectie, cotiere si genuchere plus costumul si asa mai departe, sunt principalele tipuri de articole pentru protectie de care nu trebuie sa duceti lipsa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează