GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

O clujeancă a luat la NetBet jackpotul RECORD de 1,6 milioane! „Voi investi în afaceri”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 14:21 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 14:21

O clujeancă a luat jackpotul RECORD la NetBet! Câți bani a câștigat și ce va face cu ei!

Cum ar fi să îți începi săptămâna cu 1,6 milioane de lei mai mult în cont? Cei mai mulți nu știm acest răspuns, dar Mădălina C., o jucătoare NetBet Cazino, știe chiar din propria experiență. Clujeanca de 35 de ani a câștigat cel mai mare jackpot EGT plătit până acum pe NetBet, după ce a prins jackpot-ul de inimă neagră jucând jocul ei preferat!

Vineri seara, puțin înainte de ora 22:00, Mădălina se gândea la weekendul care stătea să înceapă și se relaxa după o săptămână grea de muncă în rolul de manager de achiziții. Avea deschise rolele slotului Shining Crown unde rula pe o miză de 50 de lei. La un moment dat, într-o rotire oarecare, ritmul jocului s-a oprit iar norocul i-a surâs. Pe ecran a apărut mult râvnita secvență bonus aleatorie și jocul a intrat în modul Jackpot Cards. 

În această secvență, sunt 4 jackpoturi de valori diferite, jucătoarea are deja un premiu garantat, iar jocul dezvăluie 12 cărți cu fața în jos. La întoarcerea a trei cărți de aceeași suită (culoare), jucătoarea câștigă jackpotul aferent. Acesta poate fi de inimă neagră, inimă roșie, caro sau treflă. 

Mădălina a avut norocul să întoarcă trei dame de pică, cel mai mare jackpot EGT, fiind recompensată cu nici mai mult nici mai puțin decât 1.684.667,88 lei!

Uluită de marele succes, clujeanca a povestit prima ei reacție. „Jucam Shining Crown când a venit jackpotul. Nu mi-a venit să cred. M-am pus în genunchi de fericire”, rememorează Mădălina, care deja s-a decis ce va face cu premiul: „Voi investi banii într-o afacere”.

Norocoasa este o fidelă jucătoare NetBet. „Am cont de aproximativ 3 ani și îmi place siteul pentru promptitudine și seriozitate”. Acum, că a reușit să câștige marele premiu, și-a amintit și de un proverb: „Există o vorba din bătrâni: cu răbdarea trecem marea”.

Jackpotul de peste 1,6 milioane de lei este cel mai mare plătit de cazinoul NetBet la jocurile EGT. Acesta este progresiv, însemnând că la fiecare rotire a jocurilor o parte din miză intră în valoarea marelui premiu. Jackpoturile EGT sunt la mare căutare în lumea jocurilor de noroc, un motiv fiind că pot fi câștigate cu orice miză, chiar și cu rotiri de valoare minimă. Fie că joacă pe o valoare mai mare, fie că joacă pe mize pornind de la 0,10 RON, oricine are aceeași șansă să declanșeze un jackpot de valoare maximă. 

Pe lângă jackpoturile EGT, NetBet Cazino oferă o gamă imensă de peste 2500 de sloturi, dar și alte jocuri de noroc precum table online pe bani reali, pariuri sportive și pe loterii, ruletă și blackjack, precum și poker online.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează