GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

O investiție pe termen lung la Mamaia: casa de vacanță pe litoral, într-un complex exclusivist de 5*

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 18:37 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 18:39

Românii caută confort, liniște și servicii de calitate înaltă. Toate acestea, dar și multe alte avantaje, se regăsesc în cel mai spectaculos proiect de pe Litoralul românesc: Nordis Mamaia. 

Martie 2020 este luna care a marcat o schimbare în comportamentul românilor interesați de imobiliare.  Au început să se caute din ce în ce mai mult apartamentele și locuințele spațioase, luminate, cu terase largi si cu acces la cât mai multe facilități și servicii. Practic, atuuri pentru o viață mai ușoară. 

În această perioadă, una dintre motivațiile prioritare ale clienților a fost ideea de a locui la 2 pași de mare sau chiar de a avea un apartament de vacanță într-un asemenea decor. O alegere perfectă în acest context a devenit Nordis Mamaia 5*****, fiind un concept gândit din start în această direcție, de a oferi clienților toate serviciile necesare, fără a mai fi nevoie ca ei să apeleze la variante externe. Sunt avantaje care le oferă oamenilor un sentiment de relaxare, dar si un surplus de timp, pe care îl pot folosi pentru atingerea un nivel permanent de confort și liniște.

Cea mai importantă investiție

Ce este Nordis Mamaia? E primul proiect din seria Nordis Hotels si, in același timp, cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul românesc. În plus, Nordis reprezintă cea mai importantă investiție făcută în ultimii 30 de ani pe litoralul Mării Negre în România!

Ansamblul Nordis Mamaia 5***** cuprinde 4 clădiri de 11 etaje. Două dintre ele sunt destinate zonei hoteliere în care vor fi 730 camere de hotel, iar celelalte două sunt dedicate zonei rezidențiale de 670 apartamente, toate pe o suprafață totală de 80.000 de metri pătrați. Care este statusul? Ei bine, primele două clădiri sunt aproape finalizate și s-a început construcția corpului 3.

O vacanță de lux + venit lunar din închiriere

Proiectul rezidențial și hotelier Nordis Mamaia 5***** a impus pe piața imobiliară din România o abordare nouă: investiția într-o cameră de hotel care generează un venit lunar pentru proprietar și o poate folosi timp de o săptămână pe an. În partea rezidențială a proiectului, clienții au o oportunitate dublă: de a-și achiziționa un apartament pe care să îl folosească doar pentru vacanță sau în care să locuiască 365 zile / an. 

Să locuiești la malul mării, într-un ansamblu care să ofere toate facilitățile unui hotel de 5*****, aduce avantaje nenumărate. 

Nordis Mamaia 5***** oferă o serie de facilități și servicii premium. Detaliem doar câteva dintre ele și deja putem sesiza anvergura acestui proiect! De exemplu, aici găsim cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafață de peste 3.200 de metri pătrați, care va cuprinde saune și piscine. De asemenea, o plajă proprie de 10.000 de metri pătrați cu peste 1.000 șezlonguri, care va include beach bars, snack bar și piscină pentru copii. 

O listă impresionantă de facilități

O gamă de facilități smart vor fi puse la dispoziția clienților. Complexul va găzdui 9 restaurante și cafenele, cinematograf VIP, galerie comercială premium, dar și spații de joacă pentru copii, clinică medicală care va oferi servicii de recuperare, kinetoterapie, medicină sportivă și stomatologie, sală de fitness. 

Parcarea nu va fi o problemă, pentru că ansamblul Nordis va dispune și de peste 800 de locuri, plus servicii de valet parking, concierge, room service, servicii de curățenie și servicii de pază. Toate aceste facilități sunt gândite pentru a oferi o experiență unică.

În ultimii ani, s-a putut observa tendința de a investi într-o casă de vacanță pe litoral. Viitorii locuitori sunt dispuși să investească sume mult mai mari pentru că știu că o fac pentru ei și pentru experiența lor de relaxare. Ce înseamnă această experiență? Un client care preferă o locuință într-un ansamblu rezidențial de lux nu își dorește doar un simplu apartament, ci o întreagă gamă de servicii. 

O investiție pe termen lung la Mamaia:  casa de vacanță pe litoral, într-un complex exclusivist de 5*

O investiție pe termen lung

Nordis Mamaia 5***** se adresează unui public larg, compus din diferite categorii precum: grupuri de investitori, familii cu copii sau cupluri. De exemplu, în zona rezidențială, există un număr mare de clienți din Constanța, care aleg să își achiziționeze o locuință permanentă pe malul mării. Trăsătura lor comună este reprezentată de faptul că se axează pe experiență și pe îmbunătățirea stilului de viață. 

În luna iulie Nordis a realizat un studiu de piață al cărui rezultat demonstrează faptul că 64% dintre respondenți preferă litoralul românesc ca destinație de vacanță. De asemenea, 17% dintre cei intervievați au fost interesați de achiziționarea unei locuințe de vacanță în următorul an, iar 65% dintre ei au declarat că ar prefera ca locuința să fie pe litoral.

Un aspect cheie în cumpărarea unui apartament de vacanță sau permanent îl reprezintă accesul la toate facilitățile și serviciile complexului, deschise tot timpul anului. Orice achiziție în proiectul Nordis Mamaia 5***** reprezintă o investiție pe termen lung. Locația exclusivistă, facilitățile premium oferite, designul și arhitectura, sunt doar câteva dintre avantajele pe care proiectul le oferă.

În continuare sunt prezentate câteva dintre aspectele cheie ale proiectului Nordis Mamaia 5*****:

• Nordis Mamaia 5***** este diferit de orice altă construcție de pe litoral, din punct de vedere al facilităților oferite și al standardelor de amenajare; 

• Proiectul a avut și are beneficiul de a fi consiliat de cei mai buni specialiști în domeniul hotelier și rezidențial; 

• Standardul de amenajare este premium – consilierea este oferită de către o echipă externă de designeri cu experiență națională și internațională în domeniu; 

Standarde la nivel internațional, concepte inedite și idei inovative

Întotdeauna Nordis s-a înconjurat de specialiști, profesioniști și consultanți cu o mare experiență care ghidează către luarea celor mai bune decizii. De asemenea, Nordis își manifestă grija față de mediul înconjurător, obținând pre-certificarea Green Homes, care atestă implementarea unor măsuri și soluții sustenabile. În plus, s-au făcut toate demersurile pentru certificarea plajei Nordis ca Blue Flag, iar în momentul actual, în România sunt doar 4 plaje care dețin această certificare. 

Succesul înregistrat până acum în proiectul Nordis Mamaia 5***** a influențat decizia Grupului Nordis de a replica acest proiect de tip Hotel de 5***** în zonele turistice importante din țară precum Sinaia, Poiana Brașov, București. Toate proiectele Nordis oferă standarde la nivel internațional, concepte inedite și idei inovative. De asemenea, în viitor, Nordis își va extinde proiectele și în afara țării, însă, momentan își propune să devină lider în domeniul imobiliar național.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital exclusiv românesc, având peste 12 ani de experiență pe piața imobiliară. Grupul este format din 6 entități și își desfășoară activitatea în următoarele domenii: industrie hotelieră, dezvoltare imobiliară, construcții, consultanță imobiliară, arhitectură și administrare imobile. Nordis Group însumează un număr total de peste 300 angajați, implicați în toate diviziile și proiectele grupului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
skins_berceni1947
skins_berceni1947  •  02 Ianuarie 2021, 14:35
Postat de endeavour pe 29 Decembrie 2020, 16:58

In anii 60, Mamaia se dorea o copie a Copei Cabana! .... suedezele veneau in valuri la Mamaia, nemții si TUI=ul lor vestit! Ce vremuri! Se cam alege praful...e plin de maneliști tatuați lustruiți....

majoritatea ddb-isti...

endeavour
endeavour  •  29 Decembrie 2020, 16:58

In anii 60, Mamaia se dorea o copie a Copei Cabana! .... suedezele veneau in valuri la Mamaia, nemții si TUI=ul lor vestit! Ce vremuri! Se cam alege praful...e plin de maneliști tatuați lustruiți....

192486884818821
Mihnea Ilie  •  27 Decembrie 2020, 16:08

Mamaia...Maldive e nimic pe langa Mamaia...Frumusete,pentru cei cu doi neuroni...si nu sunt putini....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează