GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

O miză cinstită la timpul ei aduce aproape 100.000 de lei

O miză cinstită la timpul ei aduce aproape 100.000 de lei
O miză cinstită la timpul ei aduce aproape 100.000 de lei

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 19:18

12 meciuri, 1.36 cotă medie, câștig fără ‘doar și poate’

Odată cu reluarea campionatelor de fotbal s-a dat drumul și la câștiguri fabuloase! Se câștigă bine chiar dacă unele ligi de top sunt încă în pauză, iar dovada este chiar biletul de mai jos, jucat pe efortuna.ro.

Weekendul a fost extrem de profitabil pentru unul dintre jucătorii noștri, care a dat "lovitura" cu un bilet de cotă 37,05. Suma de 92.625 de RON a fost câștigată cu un bilet simplu, din 12 evenimente, pe care pariorul inspirat le-a intuit corect. Ce-i drept, miza acestuia a fost una pe măsură: 2.500 de RON. Se vede că acesta a știut să profite și de extra-câștig la Fortuna!

Printre cele 12 evenimente de pe biletul câștigător s-a numărat și cota mărită cu Fortuna Plus, la meciul Borussia Monchengladbach - Union Berlin, disputat în etapa a 29-a din Bundesliga. Pentru victoria gazdelor, jucătorul nostru a beneficiat de cota 1.82, care a "ieșit" câștigătoare fără emoții: 4-1 pentru favoriți! În rest, biletul a conținut partide din Germania, Cehia, Croația, Ucraina și Ungaria.

Toate meciurile alese de pariorul inspirat s-au disputat duminică, pe 31 mai. Cea mai mare cotă de pe bilet a fost cea pentru victoria lui Monchengladbach, dar media cotelor jucate a fost de 1.36.

Câștigătorul a mizat doar pe favorite și s-a "acoperit" la patru dintre meciuri cu pariul "Șansă dublă". Jucătorul nostru a avut emoții doar în trei partide de pe bilet: Chemnitz a învins-o greu pe Jena (1-0), Sparta Praga a revenit de la 0-1 la pauză și s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Karvina, iar Aalborg a marcat abia în minutul 83 golul care i-a adus remiza la Esbjerg (1-1). La final, pariorul norocos a reușit să înmulțească miza de 532 de euro, pentru un câștig total de 19.700 euro. Așa să tot petreci weekendul

O miză cinstită la timpul ei aduce aproape 100.000 de lei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează