GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Oferta Winbet Avantaj la Fotbal, Handbal, Baschet.

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2023 12:36 / Actualizat marti, 16 mai 2023 12:37

Ai pariat pe echipa ta favorită, dar ți se pare mult să aștepți până la finalul meciului? Și nouă! Din acest motiv îți oferim Winbet Avantaj la Fotbal, Handbal și Baschet, iar asta înseamnă că dacă echipa aleasă de tine conduce cu diferența menționată în orice moment al partidei, atunci pariul tău devine automat câștigător. 

Pentru Fotbal ai nevoie de două goluri avans, la handbal îți vor fi suficiente 6 goluri în plus, iar pentru meciurile de baschet pariul se transformă în câștigător în momentul în care echipa ta are 18 puncte peste adversar, indiferent de momentul meciului. 

Winbet Avantaj la Fotbal: 

În fotbal, se spune că 2-0 este cel mai periculos scor! Dar nu și pentru cei care pariază la Winbet. Cu Winbet Avantaj pariul tău se transformă automat în câștigător în momentul în care echipa favorită conduce cu 2-0 sau cu orice altă diferență de minimum două reușite (3-1, 4-2, 5-3, etc.). 

Pentru a te încadra în promoție trebuie să știi că în calcul sunt luate doar pariurile pre-meci, indiferent dacă sunt jucate pe bilet single, combinat sau pe un bilet cu sistem. De asemenea, sunt valabile doar pariurile plasate pe rezultat final, în timp regulamentar. 

Winbet Avantaj la Handbal

Simți că echipa ta favorită va rezolva rapid situația din meci? Foarte bine! N-are rost să mai stai 60 de minute pentru a valida pariul. Cu Winbet Avantaj pariul tău este câștigător imediat după ce echipa aleasă de tine va avea un avans de 6 goluri, indiferent de momentul meciului. 

Sunt luate în calcul doar pariurile pre-meci, iar campionatele care se încadrează în promoție sunt: Danemarca, Suedia, Spania, Franța, Germania, România. Bineînțeles, Winbet Avantaj se aplică și la meciurile din Liga Campionilor, indiferent dacă vorbim de handbal feminin sau masculin. 

Winbet Avantaj la Baschet

Nu urmărești fotbal sau handbal? Nicio problemă, avem vești bune și pentru tine! Winbet Avantaj se aplică și la meciurile din baschet, iar aici ai nevoie ca echipa aleasă de tine să aibă un plus de 18 puncte pentru ca pariul să fie câștigător, indiferent de momentul meciului. 

Astfel, dacă se dau coșuri pe bandă rulantă nici nu vei avea nevoie să aștepți finalul celei de-a patra perioade pentru a te bucura de câștig. Winbet Avantaj la baschet se aplică la meciuri din Euroligă și din campionate precum România, Grecia, Spania, Germania, Polonia, Israel, Franța, Italia, SUA sau Turcia. 

Perioada în care Winbet Avantaj la Fotbal, Handbal și Baschet se desfășoară este între 1 mai 2023 și 31 iulie 2023.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează