GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Oferte de Black Friday pe Imobiliare.ro: reducere de 128.000 de euro la achiziția unei vile din nordul Capitalei

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 16:55 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 16:55

Imobiliare.ro anunță lansarea unei ample campanii de Black Friday, dedicată consumatorilor finali, ce se va derula până la sfârșitul lunii noiembrie. În momentul de față, pe site sunt listate peste 1.000 de oferte speciale în zona București-Ilfov, alături de alte patru județe ale țării, respectiv Timiș, Cluj, Iași și Constanța. Cel mai adesea, vânzătorii de locuințe au pregătit reduceri din prețul de achiziție, însă unii mizează pe beneficii complementare, cum ar fi un loc de parcare, o boxă de depozitare sau mobilier oferite cadou. De cele mai spectaculoase discounturi pot profita cei care au în vedere achiziția unei case, o vilă din nordul Capitalei fiind listată pe site cu o reducere de peste 100.000 de euro. 

București-Ilfov: 

În orașul Otopeni, o vilă cu piscină este scoasă a vânzare cu o reducere de 20%, în cuantum de 128.000 de euro. Astfel, prețul inițial al proprietății era de 650.000 de euro, însă până pe data de 30 noiembrie aceasta poate fi achiziționată cu 522.000 de euro. Amplasată pe un teren de 1.050 de metri pătrați și structurată pe parter și etaj, vila dispune de o suprafață utilă de 196 de metri pătrați și este compartimentată în șase camere (plus dependințe). 

Cu o reducere de 24.000 de euro, respectiv un preț de 365.000 de euro, poate fi achiziționat un apartament cu patru camere, într-un ansamblu rezidențial de tip boutique, amplasat la 200 de metri de parcul Herăstrău. Imobilul are aproximativ 150 de metri pătrați (include o terasă de opt metri pătrați), se vinde mobilat și utilat și dispune de șemineu cu lemne. Blocul este dotat cu piscină, saună, sală de sport echipată și spații de agrement.

În zona Pantelimon, în ansamblul rezidențial Lebăda Lake Residence, un apartament cu două camerese vinde la un preț de 95.000 de euro (+TVA), oferta de Black Friday fiind reprezentată de un loc de parcare subteran gratuit. Locuința dispune de o suprafață utilă totală de 76,95 metri pătrați, ce cuprinde și o terasă de 11,15 metri pătrați. Apartamentul oferă vedere spre lac, iar compartimentarea prevede o zonă de zi amplă, alcătuită din living cu bucătărie open space.

Cluj:

Cu o reducere de 40.000 de euro, respectiv un preț de 255.000 de euro, poate fi achiziționată o casă în Florești, lângă Cluj-Napoca. Amplasată pe un teren de 325 de metri pătrați, aceasta dispune de o suprafață utilă de 164 de metri pătrați, este structurată pe parter și un etaj și este compartimentată în cinci camere (plus dependințe). Proprietatea este mobilată, mobilierul fiind personalizat și realizat pe comandă.   

Cu o reducere de 13.500 de euro este scoasă la vânzare și o proprietate în satul Copăceni, din comuna Săndulești, județul Cluj. Aceasta este constituită dintr-un teren de 930 de metri pătrați, cu front la stradă, pe care se află două case individuale: una veche, dar bine întreținută, în suprafață de 102 metri pătrați, iar cealaltă o construcție nouă, la stadiul de semifinisat, în suprafață de 220 de metri pătrați.

Cu o reducere de 10.000 de euro, de la 165.000 la 155.000 de euro, este scoasă la vânzare o casă individuală în apropierea orașului Cluj-Napoca, în sat Corușu, din comuna Baciu. Aceasta dispune de un teren de 530 de metri pătrați și este formată din cinci camere, plus dependințe (printre care trei băi). Casa este în construcție, se vinde la stadiul semifinisat și are ca termen de finalizare începutul anului 2022.

Timiș:

În cadrul ansamblului XCity Towers, din Timișoara, un apartament cu două camere în cea de-a treia clădire a proiectului se vinde la un preț de 77.765 de euro (+TVA), ce include o reducere de 7%. Acesta dispune de o suprafață utilă de aproximativ 58 de metri pătrați, cu un balcon de tip logie inclus. Zona de zi a casei este formată din living, bucătărie și zonă de dining (29 de metri pătrați), iar dormitorul (de 14,14 metri pătrați) este prevăzut cu dressing. Termenul de finalizare al imobilului este anul 2023. 

În cadrul aceluiași ansamblu rezidențial, un apartament cu trei camere beneficiază tot de un discount de 7%. Acesta poate fi achiziționat cu 94.450 de euro (+TVA) și dispune de o suprafață utilă de 74,6 metri pătrați. Zona de zi a casei, constituită din living, bucătărie și dining, are 30 de metri pătrați, iar dormitorul matrimonial are 15 metri pătrați.  

În zona Giroc, un apartament cu două camere în cadrul ansamblului rezidențial Future Residence IV se vinde la pachet cu un loc de parcare gratuit. Locuința dispune de o suprafață construită de 77 de metri pătrați, este compartimentată în trei camere și are un preț cerut de 77.350 de euro. Blocul din care aceasta face parte este structurat pe D+P+5E+M, este prevăzut cu piscină și are ca termen de finalizare anul 2022. 

Iași:

În ansamblul rezidențial Himson, din Iași, zona Metalurgie, un apartament cu trei camere poate fi achiziționat cu o reducere de Black Friday în cuantum de 3.000 de euro, de la un preț de listă de 114.912 euro, la 111.912 euro (+TVA). Discountul se aplică la achitarea unui avans de 75% la semnarea antecontractului. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de circa 90 de metri pătrați și se vinde complet finisată. 

În cadrul aceluiași ansamblu rezidențial, un apartament cu două camere beneficiază de o reducere de 2.000 de euro la achitarea unui avans de (minimum) 75% la semnarea antecontractului. Mai exact, o locuință în suprafață de 57,47 de metri pătrați este disponibilă spre achiziție la un preț total de 75.585 de euro, în loc de 77.585 de euro.

Dezvoltatorii ansamblului rezidențial Royal Town, din Iași, zona Copou, oferă mobila de bucătărie cadou celor care rezervă un apartament cu două camere în perioada 23-30 noiembrie 2021. Acesta dispune de o suprafață de aproape 61 de metri pătrați, se află în curs de finalizare și care se va preda finisat complet. 

Constanța:

În zona Mamaia, în cadrul ansamblului rezidențial Tomis Villa Grand Resort, un apartament cu două camere cu vedere la mare poate fi achiziționat cu 105.600 de euro (+TVA), reducere de la 112.150 de euro (+TVA). Apartamentul are aproape 70 de metri pătrați construiți, iar oferta este valabilă la achitarea proprietății în patru tranșe egale, a câte 25% din prețul total, din care prima ca avans, iar ultima, la predarea imobilului. 

În Mamaia-Sat, zona Nord, un apartament cu două camere, în suprafața utilă de 53 de metri pătrați, beneficiază de o reducere de 5.000 de euro, de la 80.000, la 75.000 de euro. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat și se pretează ca investiție pentru sezonul estival, dar și ca locuință permanentă.

În zona Tomis Nord, un apartament cu trei camere, în suprafață de 50 de metri pătrați, poate fi achiziționat cu 62.000 de euro, preț redus de la 65.000 de euro. Locuința este amplasată la etajul trei din patru dintr-un bloc vechi, cu patru etaje. 

Despre Imobiliare.ro

Lansat în ianuarie 2000, Imobiliare.ro este primul şi cel mai accesat portal imobiliar din România. Portalul a depășit de curând pragul de 1.620.000 de vizitatori unici pe lună şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează