GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Opțiuni de cazare când participi la o competiție sportivă în București

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 16:37 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 16:37

Schimbările majore din lumea sportului și neimplicarea statului român în construirea unor noi baze sportive, au  început să-și arate efectele.

Multe din bazele sportive ale marilor întreprinderi Bucureștene au dispărut, acestea fiind transformate în proiecte imobiliare. 

În ultimii ani, majoritatea bazelor sportive din București, au fost construite doar de către cluburile private iar majoritatea acestor construcții sunt la marginea sau chiar în afara orașului. Din păcate, opțiunile de cazare în aceste zone sunt foarte limitate ceea ce creează un mare inconvenient participanților la competițiile sportive. 

În această situație se află cam toate sporturile atât cele individuale, cât și cele de echipă.

Închirierea unui apartament în regim hotelier în București, opțiunea ideală de cazare

Alegerea unei cazări într-un apartament sau o garsonieră în regim hotelier în București este una dintre cele mai convenabile opțiuni datorită faptului că aceste proprietăți vin cu tot confortul de acasă. Există bucătării complet utilate, unde sportivii își pot prepara meniul recomandat, spații mari unde se pot relaxa înainte sau după o competiție. În eventualitatea alegerii unui apartament cu mai multe camere, sportivii  se pot caza împreună cu familia sau colegii de la club. Acest detaliu nu este de neglijat având în vedere că spiritul de echipa și atmosfera grupului are o mare influență în competiție. 

Un alt mare avantaj este și faptul că densitatea apartamentelor în regim hotelier este mult mai mare decât a hotelurilor, acestea fiind localizate și poziționate chiar acolo unde sportivii au nevoie. Un exemplu bun este oferit de către agenția MRG Apartments care închiriază  apartamente și garsoniere în regim hotelier în București în peste 18 locații diferite.

Opțiuni de cazare când participi la o competiție sportivă în București

De ce nu sunt hotelurile o opțiune convenabilă?

În aceste împrejurări, în care bazele sportive sunt la marginea sau chiar în afara orașelor, hotelurile nu au fost interesate să construiască noi locații, ele fiind interesate în general de zone centrale și zonele frecventate de turiști precum Centrul Vechi. Fapt care este în defavoarea sportivilor și în general în defavoarea sportului. 

Este cunoscut și faptul că hotelurile nu au mereu aceeași flexibilitate iar prețurile sunt mult mai mari prin comparație cu închirierea apartamentelor în regim hotelier. 

În concluzie, faptul că sportivii au opțiunea de a se caza într-un apartament sau într-o garsonieră în regim hotelier în București, este în favoarea lor pentru ca se pot bucura de mai mult confort și pot economisi bani pentru ceea ce contează cu adevărat pentru ei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează