GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Orăşelul copiilor activi » Peste 1.800 de copii au alergat ieri în Bucureşti, în "prologul" Maratonului Internaţional de azi

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2013 16:20

Micuţii au invadat ieri Piaţa Constituţiei din Capitală! De la bebeluşi de cîteva luni în cărucior, pînă la elevi de clasa a 5-a. Cu toţii au luat parte la Cursele Copiilor din cadrul Bucharest International Marathon.

Din " Orăşelul Leneş", la Start
Treziţi dis-de-dimineaţă, peste 1.200 de copii s-au înscris la evenimentul care, cu fiecare an, ia o tot mai mare amploare. Şi, înainte de a porni în cursă, cei mici şi-au făcut încălzirea alături de Sportacus şi Ştefania, celebrele personaje din desenele animate "Orăşelul Leneş".

Sărituri, genuflexiuni şi apoi la treabă! "Marea" de copii s-a adunat în zona de start/finish, însă ei au plecat pe categorii de vîrstă. Cei de 6-7 ani au alergat cîte 850 metri, iar cei de 8-9 ani şi 10-12 ani cîte 1,4 kilometri.

Mulţi au rîs, s-au bucurat de fiecare moment şi au sărbătorit la final. Alţii, au vărsat lacrimi. Doar pentru că nu au încheiat primii cursa! Sau pentru că s-au împiedicat şi au căzut. S-au ridicat însă, ajutaţi chiar de concurenţii lor, în aplauzele spectatorilor de pe margine, şi au trecut cu toţii linia de sosire. Uitînd de julitura din genunchi sau de cea din palme.

Cursa în scutece

Pentru mulţi dintre copii, cursa a fost o premieră. Pentru alţii însă, ea este marcată an de an în calendar. Damian, 11 ani, a trecut primul linia de sosire a treia oară consecutiv. "Mă antrenez în fiecare săptămînă. Îmi place foarte mult să alerg".
În final, bulevardul Unirii a fost neîncăpător pentru zecile de cărucioare care îi purtau pe cei mai tineri participanţi. Părinţii le-au fost alături la "Jogging în scutece", prima probă din viaţa lor. Şi ultima cursă a zilei. Cea de dinaintea marelui Maraton Internaţional Bucureşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
candvoifimare
candvoifimare  •  07 Ianuarie 2014, 14:47

La multi ani! Sarbatorile s-au terminat, va invitam cu drag la o lectie cu si despre alergat! Dragi copii (varsta intre 6 si 13 ani) , va asteptam la atelierul educativ-interactiv "Cum ar fi sa fii SPORTIV de IRONMAN?!" cu ANDREI ROSU (www.andreirosu.org) Detalii pe s://www.facebook.com/events/239661869540389/ si pe www.candvoifimare.ro Data: 11 ianuarie 2014 (zona Stefan cel Mare, Bucuresti) Inscrieri la [email protected]

ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  06 Octombrie 2013, 16:59

frumos :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează