GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Organizezi interviuri? Este momentul să acorzi importanță curățeniei din birou!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 17:12 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 17:12

Compania ta se extinde și în fiecare zi ai programate interviuri pentru a găsi oamenii potriviți pentru posturile vacante? În cazul acesta, ar fi bine să iei în considerare și modul în care arata biroul per total. Când ai apelat ultima dată la servicii de curățenie profesională? Din când în când, este bine să optezi pentru curățenie generală, iar săptămânal pentru curățenie de întreținere. 

Dacă organizezi interviuri, cu siguranță candidații vor analiza foarte bine biroul. Un mediu de lucru curat și organizat este ceea ce caută toate persoanele care aplică pentru un post vacant. După cum probabil știi deja, un spațiu dezordonat poate atrage atenția de la lucru. Este posibil să fi observat și tu lucrul acesta, că nu puteai concentra până nu ai reorganizat lucrurile de pe birou sau până nu ai șters tastatura de praf. 

De asemenea, foarte importantă este și curățenia în spațiile comune. Riscul de îmbolnăvire se reduce foarte mult dacă băile, bucătăria și alte spații comune sunt curățate și dezinfectate săptămânal. Aerisirea încăperilor este foarte importantă. Dacă biroul are geamuri ce se deschid, ar trebui să se aerisească de câteva ori pe zi. În cazul în care aerisirea se face printr-un sistem de ventilație, pentru a menține sănătatea tuturor celor care lucrează în birou, acesta trebuie curățat la un anumit interval. Astfel, se elimina bacteriile, virusurile și sporii de mucegai ce ar putea să se dezvolte. Din păcate, multe alergii sau probleme ale sistemului respirator pornesc de la aparate de aer condiționat și de la ventilație necurățate. 

O curățenie exemplară la birou presupune aspirarea pardoselii în fiecare săptămână. Astfel, nu doar pardoseala și mocheta (dacă există) vor arăta excelent, însă vei simți și o îmbunătățire semnificativă a aerului. 

Geamurile trebuie șterse constant, mai ales dacă biroul se află într-o zonă intens circulată. Lumina naturală este indispensabilă pentru bunăstarea angajaților și pentru productivitatea acestora. Astfel, apelează la o firmă de curățenie și geamurile vor străluci, permițând luminii naturale să ajungă în birou. Dacă geamurile sunt dificil de curățat, nu îți face probleme. O firma de curatenie Cluj, așa cum este si Novo Class, îți oferă servicii de alpinism utilitar, astfel încât geamurile vor fi curățate într-un timp scurt și eficient. Vei observa cât de fericiți vor fi angajații tăi și de asemnea, toți posibilii candidați vor aprecia dacă vor vedea că lumina naturală poate pătrunde fără probleme în birou. 

Așadar, o echipă de curățenie te poate ajuta și îți poate transforma total biroul, pregătindu-l pentru interviuri. De asemenea, este important să apelezi periodic la servicii de curățenie pentru a întreține aspectul curat și ordonat al biroului tău. Ori de câte ori ai nevoie de astfel de servicii, apelează cu încredere la Novo Class, dacă biroul tău este situat în Cluj Napoca, Sibiu, Baia Mare, Alba Iulia, Târgu Mureș sau Bistrița. 

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează