GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Orice român iși poate permite noua asigurare lansată de OMNIASIG – CASCO ECOnom

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 10:34

OMNIASIG VIG lansează, în premieră pe piața asigurărilor din România, un produs CASCO la un preț accesibil, dedicat persoanelor fizice cu varsta de peste 30 de ani, care dețin mașini cu o vechime chiar și mai mare de 10 ani.

Orice șofer care circulă pe drumurile publice este expus riscului de accident, fie că este implicat într-un accident provocat de el însuși sau de un alt participant la trafic. Chiar dacă ești un șofer prudent, există factori externi care te pot pune în pericol și îți pot afecta autovehiculul.

În cazul unui eveniment nefericit, șoferul este nevoit să acopere daunele provocate mașinii sale, daune de o valoare mai mult sau mai puțin ridicată. Iar dacă autovehiculul nu este tocmai nou, mulți proprietari considerau până acum că asigurarea facultativă CASCO nu mai merita efortul financiar.

Pentru situațiile neașteptate și, evident, nedorite, OMNIASIG vine acum în întâmpinarea nevoilor șoferilor cu vârsta de peste 30 de ani, în special a celor ce dețin în proprietate autovehicule rulate cu o vechime chiar și mai mare de 10 ani, înmatriculate în România, cu produsul CASCO ECOnom.

CASCO ECOnom este o poliță de asigurare destinată exclusiv protecției autovehiculelor în cazul accidentelor și coliziunilor directe cu alte autovehicule, pe teritoriul României. Principalul beneficiu al noului produs este protecția CASCO la costuri imbatabile, începând de la 300 lei pe an. CASCO ECOnom oferă, printr-un preț competitiv, accesibilitate la protecția mașinii printr-o astfel de asigurare, precum și transparență, simplitate, rapiditate la emitere, dar și la plata despăgubirilor.

În plus, acoperirea este valabilă și în cazul conducerii autovehiculului de către alte persoane, cu condiția ca vârsta acestora să depășească 30 ani, la fel ca în cazul persoanei asigurate.

Afla mai multe detalii despre produsul CASCO ECOnom vizitand sediile OMNIASIG sau de la orice alt colaborator (broker sau agent) din toată țara!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
razeshu
razeshu  •  14 Iulie 2016, 13:27

Pare sa fie o companie la nivelul gramaticii tale. Nu am reusit s ainteleg mai mult de jumatate din postarea ta. Ma amuza cum toti asteapta sa primeasca servicii de calitate si performante dar nu pot scrie doua fraze inteligibile si fara greseli gramaticale. Probabil prietenul tau e la fel ca tine si daca i-ar fi raspuns la telefon tot nu ar fi inteles ce vrea :) In concluzie - o firma nesimtita pentru oameni nesimtiti.

fcsb.86
fcsb.86  •  06 Iulie 2016, 10:47

Nici eu nu ii recomand, contactul este o mare problema cand vine vorba de aceasta companie, nu exista o legatura client - companie. Totul dureaza o vesnicie pana ajungi sa cedezi si sa iti repari masina pe banii tai.

145748569108877
Irimia Paul  •  30 Iunie 2016, 10:47

Am un prieten care si-a avariat masina in urma unei grindine in urma careia i sa spart prbrizul si deformat tablaria Sucursala unde a platit asigurarea il pune ca el sa sune la bucuresti si sa se inteleaga cu ei Altcineva a intrat cu ei dupa 5 ore de incercari , telefon mereu ocupat . Pai asta este societate de asigurari sau de batut joc ?????????????????????????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează