GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Outfit-uri de toamnă cu blugii de damă

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2023 19:12 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 19:20

Acum că a venit toamna, este important să vă adaptați garderoba în fucție de temperaturile de afară. Și cum aerul este rece și frunzele încep să-și schimbe culoarea, asta ne duce cu gândul la îmbrăcăminte cât mai confortabilă și călduroasă. Ei bine, dacă vă numărați printre doamnele cărora le place moda și vor să fie on-trend tot timpul, însă nu știți de unde să începeți când vine vorba de formarea ținutelor de sezon, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează vrem să vă ajutăm pe această cale și să vă prezentăm trei outfit-uri comode pentru mersul la birou, la date sau la plimbare. La final, cu siguranță vă veți simți inspirată să creați cele mai moderne ținute. Să începem!

Când vine vorba de îmbrăcămintea comodă și versatilă, primul articol vestimentar care vă vine în minte sunt blugii damă, nu-i așa? Ei bine, aceștia se pot adapta cu ușurință oricărui tip de eveniment, deci sunt un aliat de excepție în lumea modei. Ei pot fi purtați atât în anotimpurile călduroase cât și în cele friguroase, datorită diversității materialelor și a grosimii lor. În continuare, vom începe enumerarea promisă cu ținuta perfectă pentru birou, apoi vom trece la cele pentru date și plimbarea de weekend.

Ținuta de birou

Când mergeți la birou, vă doriți să fiți îmbrăcată cât mai confortabil, nu? Stați fără griji, dacă alegeți o pereche de blugi damă drepți, vă veți simți în largul dumneavoastră. Acești blugi se caracterizează prin croiala lor dreaptă și largă pe picior, ce vă va lăsa trupul să respire și vă va oferi libertate în mișcare. Cea mai bună potrivire cu acești pantaloni vor fi ori cămașa însoțită de un cardigan de damă, ori un pulover gros și confortabil. Dacă alegeți o pereche de pantaloni clasici, albaștri, atunci vă veți asorta de minune cu topurile în culori precum gri, lila, negru sau chiar alb. Și nu în ultimul rând, nu uitați să purtați și adidașii preferați, pentru comoditate sporită, alături de jacheta de blugi, perfectă pentru zilele de toamnă însorite.

Ținuta de date

Când ieșiți în oraș cu partenerul dumneavoastră, la o întâlnire romantică în doi, vă doriți să fiți cât mai feminină și sexy. Avem dreptate? Atunci vă recomandăm să alegeți blugii de damă mulați, pentru un look răvășitor. Asortați acești pantaloni cu o pereche de bocanci cu talpă înaltă, pentru a adăuga mister întregii ținute, sau cu niște botine elegante cu toc, pentru și mai multă feminitate. De asemenea, și topul reprezintă un aspect important în acest context. Dacă alegeți pantalonii mulați, este potrivit să optați pentru un top tot mulat, strălucitor și extravagant, sau o cămașă elegantă cu volane ce vă va face să semănați cu o prințesă. Geaca de piele își are și ea locul tot aici, pentru a adăuga mai mult rafinament întregului look. Și nu în ultimul rând, poșeta preferată, asortată cu cel mai fin parfum al dumneavoastră și bijuteriile cele mai sclipitoare.

Ținuta de plimbare

Se pare că am ajuns și la ultima ținută, și anume cea de plimbare. Atunci când ieșiți în oraș cu familia sau prietenii, vă doriți să aveți un outfit modern, însă și comod în același timp, nu-i așa? Ei bine, pentru a reuși acest lucru, aveți nevoie de o pereche de blugi de damă flared, ușori mulați pe picior și evazați la glezne. Aceștia nu numai că vor atrage toate privirile asupra dumneavoastră, dar vă vor și ajuta să fiți on-trend, de fiecare dată când îi purtați. Alături de o astfel de pereche de pantaloni se vor potrivi de minune fie un pulover gros și oversize în culorile momentului: verde, cappuccino, sau cărămiziu, fie un hanorac comod. Împreună cu acestea, nu ezitați să asortați bocancii preferați, pentru un look cool, sau chiar și ghetele joase, fără toc, perfecte pentru ore întregi de mers. Și pentru a vă menține aspectul modern, purtați pe deasupra și un trench coat bej sau maro, ce vă va feri de ploaie.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Acum că ați aflat recomandările noastre în materie de ținute ale sezonului, sperăm să vă simțiți inspirată și să creați și dumneavoastră, din propria imaginație, cele mai interesante outfit-uri cu blugi pentru damă. Nu ezitați să navigați mediul online pentru mai multe recomandări. Vă dorim happy shopping!

Citește și:

Lovitură dată de UTA Arad în mercato! Mircea Rednic l-a adus pe triplul campion cu FCSB
Superliga
Lovitură dată de UTA Arad în mercato! Mircea Rednic l-a adus pe triplul campion cu FCSB
Rapid, primul transfer din „era Lennon” » Șucu l-a semnat pe căpitanul unei echipe care a retrogradat!
Superliga
Rapid, primul transfer din „era Lennon” » Șucu l-a semnat pe căpitanul unei echipe care a retrogradat!
România - Liechtenstein, ultimul amical al „tricolorilor” înainte de EURO 2024 » Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu + Cele mai tari cote
Nationala
România - Liechtenstein, ultimul amical al „tricolorilor” înainte de EURO 2024 » Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu + Cele mai tari cote

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează