GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

P.S.: Alege să strălucești în fața ei, cu bijuteriile decorate cu cristale Swarovski, oferite de IQOS

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 14:33

Accesoriile decorate cu cristale Swarovski aduc o notă perfectă de strălucire și pun în valoare orice ținută purtată de o femeie, fie că e vorba de ținută de zi sau de petrecere.

Astfel, în această perioadă dedicată, în primul rând, femeilor, IQOS comprimă universul feminin într-o colecție strălucitoare de cinci brățări, simboluri pentru StilÎncredereInovațieCreativitate și Autenticitate. Inițiativa este un tribut adus valorilor și frumuseții feminine, energiei unice a femeilor și vine în întâmpinarea bărbaților cu o idee inspirată de cadou.

Până pe 8 martie, IQOS oferă un astfel de accesoriu la fiecare achiziție a unui dispozitiv din insulele și magazinele IQOS din țară, pentru ca tu să poți oferi persoanei iubite un accesoriu care nu se demodează niciodată.

Brățările sunt inspirate din cele cinci nuanțe ale dispozitivului: roșu (Warm Copper), alb (Warm White), galben-auriu (Brilliant Gold), albastru (Stellar Blue) și gri (Velvet Grey) și vor fi oferite în limita stocului disponibil.

IQOS este un produs destinat fumatorilor adulti care altfel ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează