PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

P.S.: Alege să strălucești în fața ei, cu bijuteriile decorate cu cristale Swarovski, oferite de IQOS

Joi, 05 Martie, 14:33

Accesoriile decorate cu cristale Swarovski aduc o notă perfectă de strălucire și pun în valoare orice ținută purtată de o femeie, fie că e vorba de ținută de zi sau de petrecere.

Astfel, în această perioadă dedicată, în primul rând, femeilor, IQOS comprimă universul feminin într-o colecție strălucitoare de cinci brățări, simboluri pentru StilÎncredereInovațieCreativitate și Autenticitate. Inițiativa este un tribut adus valorilor și frumuseții feminine, energiei unice a femeilor și vine în întâmpinarea bărbaților cu o idee inspirată de cadou.

Până pe 8 martie, IQOS oferă un astfel de accesoriu la fiecare achiziție a unui dispozitiv din insulele și magazinele IQOS din țară, pentru ca tu să poți oferi persoanei iubite un accesoriu care nu se demodează niciodată.

Brățările sunt inspirate din cele cinci nuanțe ale dispozitivului: roșu (Warm Copper), alb (Warm White), galben-auriu (Brilliant Gold), albastru (Stellar Blue) și gri (Velvet Grey) și vor fi oferite în limita stocului disponibil.

IQOS este un produs destinat fumatorilor adulti care altfel ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri. Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1