GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pantofi de protecție cu design atletic – “jucătorul” perfect atât pentru muncă cât și pentru timpul liber

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2023 12:56 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 12:56

Potrivit Asociației Medicale Americane de Podiatrie ("profesie a științelor medicale dedicată cercetării, prevenirii, diagnosticării și tratamentului deformărilor, patologiei și leziunilor piciorului și structurilor aferent") (APMA), picioarele unui adult obișnuit în timpul unei zile obișnuite, suportă o forță egală cu câteva sute de tone. Așa că nu e de mirare că picioarele au nevoie de protecția unei încălțăminte de protecție adecvate!

Statul în picioare o zi întreagă poate fi surprinzător de dureros, ca să nu mai vorbim de epuizant. E clar că majoritatea nu facem un număr de pași zilnic egal cu un alergător de maraton, dar limitarea întregii greutăți corporale pe suprafața mică a picioarelor pentru ore lungi, poate duce la picioare obosite și dureroase. Perechea potrivită de bocanci de protecție, poate susține nu doar nivelul tău de confort până la sfârșitul unei ture lungi, ci și sănătatea oaselor, articulațiilor, mușchilor, ligamentelor și tendoanelor la nivelul piciorului.

Alegerea celor mai buni pantofi de protecție pentru a sta în picioare toată ziua poate ajuta la atenuarea stresului impus asupra picioarelor tale. Indiferent dacă lucrezi în retail, în industria serviciilor sau în domeniul medical, dacă schimbul tău este de șase sau mai multe ore petrecute în picioare toată ziua, ar trebui să te gândești să porți pantofi de protecție cu o amortizare bună, care să îți susțină greutatea și mișcările.

Lucrătorul modern din ziua de azi, are nevoie de pantofi de protecție și bocanci de lucru concepuți cu tehnologii de performanță atletică, pentru a atinge o combinație perfectă de confort, siguranță și sport. Am analizat oferta de pe piața de profil și ne-am oprit la cei de la Base Protection - pantofii de protecție din gama Kaptiv® - disponibili online la distribuitori de echipamente de protecție precum SafetyOne - combină siguranța (protecție), trekking-ul (stabilitate) și alergarea (agilitate și stil) într-o singură soluție, cu un aspect dinamic și sportiv. Sportivitatea pură întâlnește protecția și stilul de viață într-o linie de pantofi de protecție cu un design revoluționar și un sentiment de ușurință elegantă la mers, care estompează granițele dintre muncă și timpul liber. Folosind combinații de materiale și culori tinerești, pantofii de protecție și bocancii de protecție din gama Kaptiv® se regăsesc în clasele de protecție S1, S1P și S3 și te vor însoți toată ziua în confort maxim și siguranță. Modelele de pantofi de protecție cu partea superioară din plasă respirabilă asigură un control optim al climatului în interiorul pantofului. Aspectul sportiv al acestei game de încălțăminte de lucru contribuie la acceptarea - pe o scară din ce în ce mai largă - purtării încălțămintei de siguranță în rândul lucrătorilor tineri. Aceștia apreciază faptul că pot purta lejer pantofii de protecție și după ce termina programul de lucru, la o bere cu băieții, la o plimbare sau la alergat în parc. Această versatilitate în materie de utilizare, se datorează sistemului inteligent I-daptive®, tehnologia revoluționară dezvoltată de Base Protection pentru linia de pantofi de protecție Kaptiv®. Acest sistem se adaptează piciorului pentru a vă oferi o senzație incredibilă de confort dinamic.

Pantofi de protecție cu design atletic – “jucătorul” perfect atât pentru muncă cât și pentru timpul liber

Cauți pantofi de lucru pe care să îi poți încălța și la lucru și să fie potriviți și pentru sport? Pantofii de lucru din gama Kaptiv®, sunt prevăzuți cu sistemul i-daptive® care are un comportament variabil care se modifică în funcție de tipul de muncă sau de activitate, pentru a garanta siguranță și confort:

1) Sustenabilitatea mișcării - sistemul absoarbe treptat energia produsă de impactul dintre picior și suprafața de impact, minimizând senzația de șoc.

2) Disiparea energiei - prin reducerea presiunii asupra articulațiilor și restabilirea condițiilor biomecanice optime. Cu cât impactul este mai puternic, cu atât sistemul disipează mai multă energie.

3) Stabilizarea piciorului - sistemul restabilește constant poziția piciorului, chiar și în timpul mișcărilor de supinație și pronație, cu un beneficiu pentru articulațiile corpului.

Designul sportiv este golgheterul acestei linii de pantofi de lucru. Lejeritatea și respirabilitatea fac din această linie colorată, modernă și sportivă alegerea perfectă pentru lucrătorul modern. Punctele forte? Designul modern și greutatea ușoară care înving oboseala și revoluționează aspectul pantofului de siguranță.

Jucătorul perfect, atât pentru muncă, cât și pentru timpul liber! Sportiv, sigur și confortabil! Pantofi de protecție care nu oferă doar protecție optimă, ci și un look atletic.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează