GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pantofi pentru activități fizice de vară - Vă ajutăm să alegeți

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 16:21 / Actualizat luni, 24 mai 2021 16:21

Cu siguranță vara este anotimpul mult așteptat, și asta pentru că poți face multă mişcare. Pe lângă plimbările lejere, te poți încumeta să mergi în drumeţii lungi sau vacanțe relaxante. Așa ca hai sa găsim cu ce adidaşi dama poți a completa garderoba pentru a beneficia de libertate de mișcare și de ținute relaxante impecabile.

Ce tipuri de adidaşi damă ai la dispoziție

Înainte de a descoperi care sunt modele potrivite, trebuie să ştii că în magazinele CCC preferate poți găsi o varietate mare de adidaşi damă. Ai pantofi sport foarte confortabili care pot completa cu succes ţinutele urbane dinamice, însă ai și pantofi speciali pe care îi pot folosi pentru diferite activități sportive. Înainte de a te decide trebuie să ştii că pantofii de alergare sunt diferiți de cei de sală iar cei de tenis nu susțin bine gleznele în sala de fitness. Dacă vorbim de drumeţii lucrurile sunt ceva mai clare, pentru astfel de activități ai nevoie de adidaşi speciali care asigură susţinerea bună, au proprietăți anti-alunecare și permit ventilarea bună a picioarelor. 

Sneakersii - sunt pantofi sport potriviți pentru mers. Sunt în același timp piesele care conferă un aer autentic ţinutelor pe care le completează. Te poți baza pe o pereche de sneakerși în zilele încărcate, când trebuie sa petreci mult timp încălţată, îi poți purta în vacanțe în aventurile urbane, însă la fel de ușor îi poți purta și la plimbările confortabile sau la cumpărături. Când vine vorba de ținute urbane pantofii sport de tip sneakers sunt vedete.

Pantofi pentru activități fizice de vară - Vă ajutăm să alegeți

Adidaşii de antrenament sunt articole de încălţăminte specializate care asigură libertate de mișcare și confort maxim în timpul antrenamentelor. Aceștia sunt foarte nișați și trebuie selectați în funcție de activitatea realizata. Modele de alergare sunt de obicei ultra light și foarte flexibili, asigurând sănătatea picioarelor. Datorită construcției permit realizarea mișcărilor natural și nu pun presiune pe picioare. Adidaşii de sală sunt de asemenea ușori, însă talpa acestora este diferită față de a modelelor de alergare având proprietăți antiderapante. Dacă vorbim de pantofi de tenis sau volei cu siguranță vorbim de adidaşi care absorb şocurile, care îți permit să realizezi săriturile în siguranţă.

Materiale, versatilitate, design

Alte detalii pe care trebuie sa le analizezi la adidaşi sunt legate de materiale. Cu siguranță vrei să porţi echipamentele sportive fără să ai grija odorii, deci te orientezi către pantofii cu tehnologie specială care au ventilare eficientă sau către adidaşii cu piele naturală.În ambele cazuri, trebuie să porți șosete adecvate, așa vei minimiza riscul de formare a acidului butiric, responsabil de mirosul neplăcut al picioarelor. 

Dacă alegi adidaşi damă pentru a completa o garderoba dinamica de zi cu zi este esențial sa te orientezi către modele cu design cosmopolit, ușor de potrivit si purtat atât cu blugi scurți si rochii înflorate cât si cu salopete din piele sau pantaloni lejeri din in. Pentru ţinutele de zi cu zi te poţi lasă ghidată de preferinţele personale, nu ai cum sa găseşti fie ca preferi articolele monocrome sau pe cele bine evidențiate cu detalii metalice sau accesorizare bogată.

Orice ai hotăra că vrei să porţi în această vară, merită să verifici oferta CCC. Poţi achiziționa articole impresionante la super preţuri, ai varietate şi versatilitate la achiziţie şi plată. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează